Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou ofereix una 'Agenda d'Estiu' amb 100 propostes gratuïtes

dijous 27 juny 2024

Amb l’arribada de l’estiu, Salou ofereix a residents i visitants una agenda farcida de propostes culturals gratuïtes, de lleure i entreteniment de gran qualitat.

Es tracta d’una programació integrada per un centenar d’actes i activitats dirigits a totes les franges d’edat; per ser gaudida en família o amb les amistats, i que tindran com a escenaris diferents indrets, dins del municipi.

Des de l’àrea de Serveis Culturals, s’ha dissenyat una oferta, que s’iniciarà a finals d’aquest mes de juny i es prolongarà fins a mitjans de setembre, amb importants concerts i música en viu; activitats de cultura popular i tradicional de Salou.

També hi haurà tallers i programació infantil, actes a la Biblioteca Municipal, agenda esportiva; el VII Festival Internacional de Música, sardanes, havaneres i cinema a l’aire lliure i a la platja.

Així mateix, es contemplen iniciatives de 'shopping'; actes solidaris i exposicions artístiques al carrer, etc. Tot, pensat perquè els mesos de vacances siguin el màxim d’atractius per a residents i visitants.

Els actes s’inicien aquest dissabte, 29 de juny, a partir de les 10 de la nit, amb dos plats fots. Per una banda, l’espectacle de Mayumana ‘Impulso’, una veritable demostració d’energia dalt de l’escenari del TAS, on els ritmes vibrants causaran furor entre el públic assistent.

L’altra proposta és, també aquest dissabte, el concert Dial al Sol, amb artistes com Yoli Saa, Marta Santos, David de Maria, Conchita, Andreew, Marta Soto i Ezio Oliva; a les 21 h, a la plaça de les Comunitats Autònomes.

Els actes s’inicien aquest dissabte, 29 de juny, a partir de les 10 de la nit, amb dos plats forts. L'espectacle de Mayumana, 'Impulso, al TAS; i el concert Dial al Sol, a la plaça de les Comunitats Autònomes a les 21h

Un altre dels temes importants tindrà lloc el dimecres, 3 de juliol, a les 18 h, data en què tindrà lloc l'acte de presentació de la Carta de Població de Salou, a l'edifici consistorial. I del 5 al 7 de juliol, a la plaça de Francesc Germà, hi haurà un mercat medieval, espectacles de circ i animació.

El dimecres, 3 de juliol, a les 18 h, tindrà lloc l'acte de presentació de la Carta de Població de Salou, a l'edifici consistorial

La tradicional calada de les malles arribarà el dissabte, 20 de juliol, a les 20.30 h, a la platja de Ponent.

Els barris tindran l’oportunitat de viure el seu estiu Xic’s, cada dimecres de juliol i agost, a les 18.30 h.

I perquè les famílies puguin gaudir d’estones de respir, es posaran en marxa serveis gratuïts de cangur a la zona familiar de platja i a l’espai d’infància Estació del Carrilet.

També, Salou tornarà a acollir el VII Festival Internacional de Música, amb diversos escenaris per al gaudiment de concerts simfònics i de cambra, amb reconeguts intèrprets.

Salou tornarà a acollir el VII Festival Internacional de Música, amb diversos escenaris per al gaudiment de concerts simfònics i de cambra, amb reconeguts intèrprets

L’equador de l’estiu, a partir de l’agost, tindrà com a protagonistes les Nits Daurades, amb una programació específica, del 6 al 15 d’agost.

I al setembre, del 5 al 8, arribarà la Festa del Rei Jaume I; i el dia 11, la celebració de la Diada Nacional de Catalunya.

Fitxers adjunts

Document Actions