Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou oferirà Tallers de Salut Mental a la ciutadania, a partir d’aquest proper dimarts, 9 de novembre

divendres 05 novembre 2021

L’àrea de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament de Salou ha posat en marxa aquesta nova iniciativa, per tal d’ajudar aquelles persones del municipi que pateixen problemes emocionals, derivats de la pandèmia i els diferents graus de confinament

Els tallers seran gratuïts i grupals, i la seva durarà serà d’un any. Es realitzaran, de forma quinzenal, els dimarts, en horari de tarda

Per poder participar-hi, caldrà trucar i/o apuntar-se al telèfon 977 383 018; o bé per contacte del seu metge/essa o infermer/a de capçalera

 

L’àrea de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament de Salou, amb el suport del Col·legi de Psicòlegs de Tarragona i del Centre d’Alta Resolució (CAR) de Salou, posa a disposició de la ciutadania el nou projecte de Tallers de Salut Mental, el qual pretén ajudar aquelles persones del municipi que pateixen problemes emocionals derivats de la pandèmia, els diferents graus de confinament, la inestabilitat laboral, les malalties i/o pèrdues de persones properes, les diferents pors, entre d’altres; i que es reflecteixen en diverses situacions de la vida diària.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “la nostra voluntat es oferir un servei d’acompanyament i suport de qualitat a la nostra població”, després d’haver patit situacions complicades, arran la pandèmia. Així mateix, l’alcalde ha agraït la col·laboració del CAR de Salou, així com del Col·legi de Psicòlegs de Tarragona, per posar en marxa aquest projecte.

Per la seva banda, la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, ha explicat que “amb aquesta iniciativa, volem aconseguir que les persones participants esdevinguin agents de salut, en el seu propi procés de recuperació”. També ha dit que “les intervencions terapèutiques o tallers seran grupals, a fi de donar una petita resposta a la població, amb la consciència del fet que, en aquests moments, atesa la gran demanda, és molt difícil arribar a tothom”.

Aquestes sessions, de caràcter gratuït, seran impartides per la psicòloga i professional del Col·legi de Psicòlegs de Tarragona, Verònica Linares.

En aquest sentit, cal dir que s’ha escollit al professional adequat per realitzar aquests tallers, amb la col·laboració de la Delegació Territorial de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, avalada per la seva experiència. Aquest procés de selecció s’ha anunciat en el perfil del contractant, el 8 de setembre de 2021, a l’InfoCOPC Tarragona, el butlletí dels col·legiats de la província de Tarragona.

Els treballs terapèutics grupals és realitzaran a una sala del CAR de Salou. Les persones interessades en participar-hi, han de trucar i/o apuntar-se al telèfon 977 383 018; o bé per contacte del seu metge/essa o infermer/a de capçalera.

Aquests tallers començaran aquest proper dimarts, dia 9 de novembre de 2021, i tindran una durada d’un any. Es realitzaran, de forma quinzenal, els dimarts, en horari de tarda.

Document Actions