Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza aquest cap de setmana la segona edició de la fira IMMOMERCAT

La fira és una iniciativa d’alguns empresaris del sector immobiliari amb el recolzament de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament

dijous 05 agost 2010

El municipi de Salou, acollirà aquest cap de setmana (6, 7 i 8 d’agost) la segona edició de l’Immomercat Salou, una fira immobiliària destinada a tots els públics interessats en comprar immobles tant de segona mà, com habitatges de lloguer, pàrquings, immobles nous, etc.

En aquesta segona edició els empresaris que hi assistiran seran: Finques SalouMar, FerreLlar, Inmosegur Salou, Ibersol i Central Park Inmobiliaria. Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament s’ha convidat a totes les immobiliàries així com al personal del sector per tal que tinguin l’oportunitat d’assistir a la fira. El Regidor de Promoció Econòmica, Marc Montagut, ha declarat que: “espero que la fira serveixi per potenciar l’immoble del municipi de Salou i que gaudeixi de la mateixa acollida que en la passada edició”.

Des de l’Ajuntament s’ha habilitat al Passeig Jaume I, davant del Club Nàutic, una zona per tal que aquestes cinc empreses pugin instal·lar les seves respectives carpes i mostrin l’oferta immobiliària de que disposen a tots aquelles persones que s’hi vulguin acostar. Es tracta  d’una manera d’aglutinar les ofertes del sector.

Galeria d'imatges

immomercat_banner_640x254.jpg

Document Actions