Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza aquest divendres una pedalada contra el canvi climàtic

dilluns 21 setembre 2009

Els alumnes de cinquè de primària dels centres de Salou participaran en una pedalada popular dins de la setmana per la mobilitat sotenible

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat s'ha posat en marxa un any més la setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura del municipi de Salou. Aquest any i com ja ve sent habitual la pedalada popular es farà el dia 25 de setembre.

La pedalada que comptarà amb la participació d'uns 250 alumnes de cinquè de primària de tots els centres educatius de Salou començarà a les 9:30 hores davant el CEIP Europa, tot seguit s'aniran a buscar els alumnes del CEIP Santa Maria del Mar, desprès els del CEIP Salou i finalment s'aniran a buscar els de l'Escola Elisabeth. Un cop estiguin tots els nens i nenes els agents de la Policia Local encarregats d'aquestes jornades els duran a fer una volta pel municipi.

La ruta a seguir serà la següent: Des de l'escola Elisabeth els agents duran els nens al sector 01, fins al camp de futbol, passant pel passeig Miramar i cap al passeig Jaume I. Es farà una parada a la plaça de les Comunitats Autònomes per tal de qui vulgui pugui esmorzar una mica per després seguir pel passeig Jaume I fins la font lluminosa, carrer Brussel·les, avinguda Carles Buigas, carrer Barbastre, Major, Barcelona i carrer de l'Advocat Gallego fins arribar al CEIP Europa on deixaran els alumnes d'aquest centre i aniran al CEIP Santa Maria per deixar als alumnes i així amb la resta de centres fins a l'Escola Elisabeth.

Pel regidor de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat, Alberto del Hierro, es tracta d'una iniciativa en la que cada any Salou hi participa activament i a més, 'on hi posem molt èmfasi en donar una educació viària correcta als nostres estudiants des de fa quasi vint anys'.

Document Actions