Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza dues xerrades sobre la salut

dijous 01 octubre 2009

La grip A i que cal saber sobre els medicaments seran els principals temes a tractar

La Regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Salou amb la col.laboració del Centre d'Assistència Primaria de Salou han organitzat una nova edició de les xerrades de salut per tal de conscenciar als ciutadans de la importància de tenir bones pràctiques. La primera d'aquestes xerrades tindrà lloc el dimarts dia 6 d'octubre a les 17 hores a la sala Costa Daurada del centre Cívic de Salou i anirà a càrrec de la Dra. Iria Muiño Bové, Metge Resident de Medicina Familiar i Comunitària i tractarà sobre què cal saber sobre els medicaments. Consells bàsics per fer-ne un bon ús.

La segona de les xerrades tindrà lloc el dijous dia 15 d'octubre a les 17 hores a la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou 'amb molta més capacitat- i anirà a càrrec del Dr. Graciano Garcia Pardo, Especialista en Medicina Interna. Servei de Medicina Preventiva de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona que ens explicarà què és la grip A/HINI i com hem d'actuar davant aquesta malaltia i per clarificar l'abast real d'aquest virus, després d'informacions contradictòries en alguns casos.

La Regidora de Salut Pública, Montserrat Porter ha declarat que: 'és una molt bona ocasió perque els ciutadans, que molts cops estan desinformats, sapiguin més coses sobre aquesta malaltia, les vacunes i els grups de risc'.

Document Actions