Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza el Chill House Beach Festival a la platja de Llevant

dilluns 20 juliol 2009

El Patronat de Turisme de Salou, conjuntament amb la discoteca Tropical Salou, posaran en marxa una experiència d'oci a la platja sota el nom de Chil House Beach Festival, que tindrà lloc a la platja de Llevant (al costat de les fonts Cibernètiques), els dies 23, 24, 25 i 26 de juliol. L'entrada al recinte del festival és totalment gratuïta, i es durà a terme de 20:00 a 01:30 hores tots els dies.
Aquest festival té els seus antecedents en una experiència similar, també amb conveni entre el Patronat i Tropical, que es va dur a terme l'octubre de l'any passat sota el nom Tropical Chill Out Salou.
Amb el festival es podrà gaudir d'espectacles, dj's, gogo's, performances innovadors, pantalles gegants, LaserShow i 50.000 vats de so.
L'ocupació de la platja durant aquests dies de celebració del festival té la corresponent autorització de la Direcció General de Ports i Costes, i no suposa cap cost pel Patronat ni l'Ajuntament.

El programa del 1er ChillHouse Beach Festival Salou, del mes de juliol és:

Dijous 23
S'inicia el festival amb dos del dj's més reconeguts de la província, els residents de Tropical Salou: Dj. Flow & Dj. Goyo, amenitzat amb espectacles de foc, malabars, xanclers, i els shows més diversos.

Divendres 24
Introducció de la festa amb els dj's residents: Dj. Flow & Dj. Goyo i a continuació la visita del Dj. Sergio Burgos. Amb l'actuació de la diva del House Mar Shine i la sempre sorprenent Yoli Deluxe, a més de l'espectacular animació de Extremenda.

Dissabte 25
Introducció de la festa amb els dj's residents: Dj. Flow & Dj. Goyo i a continuació la visita del Dj. Giovanni, resident de la sala més avantguardista de Barcelona, Mercy. Espectacle únic del violin elèctric de Dani-Vi, i la sensualitat i provocació de la vocal Patrizze. A més de l'espectacular animació del grup Megatron. Festa especial Sensación (white).

Diumenge 26
Introducció de la festa amb els dj's residents: Dj. Flow & Dj. Goyo i tancament del festival del mes de juliol amb el Dj. Sergio Burgos. La nit estarà amenitzada pel Tropical Group amb show de Fantasia. Festa Wild Spirit, per a que alliberis els teus instints més salvatges...

L'entrada per a tots els espectacles és gratuïta. Aquesta iniciativa musical pretén crear nous atractius i ofertes d'oci a la platja, com ha explicat el regidor de Turisme, Alberto del Hierro.

Document Actions