Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza el XXV Concurs d'Aparadors de Nadal

dijous 05 novembre 2009

Els comerciants hauran d'escollir entre la categoria d'aparador lliure o la de pessebre alhora de decorar els seus establiments

Un any més la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Salou ha volgut organitzar un concurs d'aparadors de Nadal. Aquest començarà el dia 7 de desembre i durarà fins el dia 6 de gener està obert a tots els comerciants del municipi. Els interessats han de comunicar les dades de l'establiment a la Regidoria de Comerç, al telèfon 977 309 219, abans del 30 de novembre. Tots els inscrits hauran d'escollir entre les categories d'aparador lliure o pessebre, i no es podrà participar en les dues a l'hora.

El Regidor de Comerç, Pedro Lavilla, ha explicat que: 'amb aquesta iniciativa volem fer partíceps un any més als comerciants de les festes nadalenques i volem que els compradors es sorprenguin al veure els aparadors dels participants ja que n'hi ha de molt originals'. A més Lavilla ha afegit que: 'volem donar color i transmetre l'esperit nadalenc als carrers del municipi i més en aquesta vint-i-cinquena edició'.

Entre les bases del concurs, que ja s'han fet públiques, figuren que l'estructura i decoració de l'aparador haurà de ser diferent cada any, que el jurat passarà a visitar l'establiment, qualsevol dia que estimi oportú, sense previ avís, el jurat tindrà en compte el tema central, la manipulació, muntatge, utilització de productes propis de l'establiment, l'atracció de públic, la il·luminació i l'originalitat. Tant els premiats d'una categoria com de l'altra s'enduran el 1r 400', el 2on 275', el 3r 200' i en la categoria d'aparador hi haurà un 4rt premi dotat amb 150'. El veredicte del jurat es comunicarà personalment a tots els participants. Tots els comerços que hi vulguin participar o rebre més informació es poden adreçar a la regidoria de comerç de l'Ajuntament de Salou.

Document Actions