Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza el XXVI Concurs d’Aparadors de Nadal

Els comerciants hauran d’escollir entre la categoria d’aparador lliure o la de pessebre a l’hora de decorar els seus establiments

dijous 11 novembre 2010

Un any més la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Salou ha volgut organitzar un concurs d’aparadors de Nadal. Aquest començarà el dia 6 de desembre i durarà fins el dia 7 de gener i està obert a tots els comerciants del municipi. Els interessats han de comunicar les dades de l’establiment a la Regidoria de Comerç, al telèfon 977 309 219, abans del 30 de novembre. Tots els inscrits hauran d’escollir entre les categories d’aparador lliure o pessebre, i no es podrà participar en les dues a l’hora.  

El Regidor de Comerç, Pedro Lavilla, ha explicat que: “amb aquesta iniciativa volem fer partícip un any més als comerciants de les festes nadalenques i volem que els compradors se sorprenguin al veure els aparadors dels participants”. A més Lavilla ha afegit que: “volem donar color i transmetre l’esperit nadalenc als carrers del municipi i més en aquesta vint-i-sisena edició”.

Entre les bases del concurs, que ja s’han fet públiques, s’especifica que l’estructura i decoració de l’aparador haurà de ser diferent cada any; que el jurat passarà a visitar l’establiment qualsevol dia que estimi oportú i sense previ avís. A més, el jurat tindrà en compte el tema central, la manipulació, muntatge, utilització de productes propis de l’establiment, l’atracció de públic, la il·luminació i l’originalitat. Tant els premiats d’una categoria com de l’altra s’enduran com a primer premi un total de 400€, com a segon 275€, i el tercer 200€; a més en la categoria d’aparador hi haurà un quart premi dotat amb 150€. El veredicte del jurat es comunicarà personalment a tots els participants. Serà obligatori recollir el distintiu d’establiment, que dóna la Regidoria de Comerç i col·locar-lo en un lloc visible de l’aparador. Tots els comerços que hi vulguin participar o rebre més informació es poden adreçar a la regidoria de comerç de l’Ajuntament de Salou.

Document Actions