Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza el XXVIII Concurs d’Aparadors de Nadal

El concurs que començarà el dia 6 de desembre i durarà fins el dia 6 de gener premiarà la creativitat

dimarts 04 desembre 2012

Un any més la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Salou ha volgut organitzar un concurs d’aparadors de Nadal. Aquest començarà el dia 6 de desembre i durarà fins el dia 6 de gener i està obert a tots els comerciants del municipi. En total, s’han inscrit 21 establiments incrementant notablement l’edició nadalenca de l’any passat quan es van inscriure 13 comerços.

Els inscrits han escollit entre les categories d’aparador lliure (14 comerços) o pessebre (7 comerços), i no es podrà participar en les dues a l’hora. En la categoria aparador la temàtica és totalment lliure mentre que en la categoria pessebre l’estructura i temàtica central serà el tradicional pessebre.

La regidora de comerç, Maria de los Reyes Pino, ha explicat que: “amb aquesta iniciativa volem motivar als comerços locals per tal que siguin molt creatius i atreguin als compradors en aquestes festes nadalenques”. A més, la regidora ha afegit que: “es tracta d’una acció que pretén promoure el comerç local i estar al costat del comerciants de la ciutat”.

Entre les bases del concurs, s’especifica que l’estructura i decoració de l’aparador haurà de ser diferent cada any; que el jurat passarà a visitar l’establiment qualsevol dia que estimi oportú i sense previ avís. A més, el jurat tindrà en compte el tema central, la manipulació, muntatge, utilització de productes propis de l’establiment, l’atracció de públic, la il·luminació i l’originalitat. Tant els premiats d’una categoria com de l’altra s’enduran com a primer premi un total de 400€, com a segon 275€, i el tercer 200€; a més en la categoria d’aparador hi haurà un quart premi dotat amb 150€. El veredicte del jurat es comunicarà personalment a tots els participants. Serà obligatori tenir el distintiu d’establiment, que dóna la Regidoria de Comerç i col·locar-lo en un lloc visible de l’aparador.

Document Actions