Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza la primera cursa nocturna pel camí de Ronda

Les inscripcions es poden formalitzar via web a través de www.verticnight.com

dilluns 04 novembre 2013

La regidoria d’esports de l’Ajuntament de Salou conjuntament amb l’empresa Chiprunning han posat en marxa pel proper 16 de novembre la primera  cursa nocturna per Salou que sortirà des del passeig Jaume I, a l’alçada del monument, i fins arribar a recórrer 10 quilòmetres pel camí de Ronda fins a l’Hotel Negresco i tornar. El regidor Felip Ortiz ha explicat que “estem buscant noves fórmules i activitats, crear més experiències per tractar d’arribar a potenciar més l’esport dins de Salou i, en aquest cas, acostant al públic un indret molt especial com és el camí de Ronda”, ha apuntat.

La cursa, que començarà amb activitats prèvies a partir de les sis de la tarda amb una xocolatada familiar, pretén arribar a les 200 inscripcions. L’organitzador de la cursa, David Alonso, explicava que “presentem un traçat mixt entre muntanya i paviment i amb pintura reflectant que senyalitzarà el recorregut i que creiem que pot resultar molt atractiu perquè, en primer lloc serà de nit i també perquè és una cursa molt oberta a tothom”, ha explicat.  La dificultat tècnica de la prova és moderada. Aquestes curses nocturnes ja tenen lloc a d’altres indrets de Catalunya i també dins de l’estat espanyol.

Les inscripcions es poden formalitzar a www.chiprunning.es al preu de 13 euros per participant de manera anticipada i de 15 euros el mateix dia de la prova.

Galeria d'imatges

DSCN2296.JPG
DSCN2296.JPG

Document Actions