Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza la Primera Fira d’Entitats del municipi

Aquest dissabte, dia 24 d’abril de 10 a 21 hores, gairebé la meitat del teixit associatiu de Salou participarà en la trobada

dimarts 20 abril 2010

Aquest matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la Coordinadora de Participació Ciutadana, Mª José Rodríguez, han presentat la Primera Fira d’Entitats de Salou 2010 en la que hi participaran 46 entitats del municipi. La fira té com a objectiu que tots els salouencs puguin conèixer i gaudir del ric teixit associatiu que fan de Salou un espai cada dia més dinàmic i participatiu.

Un cop inaugurada la fira, seran les mateixes entitats qui presentaran la seva gran diversitat de propostes i projectes en àmbits tan diversos com el lleure, la cultura, la solidaritat, la salut, la joventut, les festes o els esports, entre molts d’altres. La Fira compta amb un pressupost de 40.000 euros, la meitat dels quals estan finançats per la Diputació de Tarragona. Així doncs cal recordar que les entitats participants no han d’abonar cap import per participar en la fira. La responsable de Participació Ciutadana, Mª José Rodríguez, ha explicat que: “estem molt contents amb la gran acollida que ha tingut aquesta primera fira, ja que gairebé la meitat del teixit associatiu de Salou hi serà representat”.

Tots els aquells que estiguin interessats en assistir a la Primera Fira d’Entitats podran fer-ho aquest dissabte dia 24 d’abril a partir de les 10 del matí i fins a les 21 hores a la plaça de les Comunitats Autònomes, situada al Passeig Jaume I de Salou on s’hi instal·laran els diferents estands de les entitats, així com un escenari on es faran actuacions durant tot el transcurs de la fira. Al voltant de les 11 del matí tindrà lloc la inauguració oficial de la trobada.

Document Actions