Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza la quarta edició de la Nit dels Empresaris

Aquest dijous a les 20.30 hores al TAS es lliuraran els 44 guardons en reconeixement a la seva aportació al teixit empresarial de Salou

dimarts 14 desembre 2010

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou amb la col·laboració de l’Àrea de Comerç i  el Patronat de Turisme han organitzat per al proper dijous 16 de desembre la quarta edició de la Nit dels Empresaris, un acte de suport i reconeixement al teixit empresarial del municipi. Els premis s’han dividit en quatre categories a les quals els candidats poden optar depenent del sector d’on provinguin, dels seus interessos, de l’activitat empresarial que estiguin duent a terme… En total es lliuraran una quarantena de premis en diverses categories: 

1)El Premi Salou a la continuïtat empresarial, a partir dels 25 anys de funcionament de l’establiment. Hi ha establiments que celebren els 25, 30, 35, 40 i 45 anys d’implantació al municipi.

2)El Premi Salou als emprenedors, s’ha d’acreditar haver iniciat la seva activitat empresarial en el municipi com a màxim en els darrers 5 anys i que la mateixa continuï en funcionament.

3)El Premi Salou a la inversió empresarial

4)Els Premis Distingits del Turisme: Es preveu la concessió de diferents premis relacionats amb el sector turístic, aquests premis es concediran a persones, entitats o iniciatives mereixedores d’aquests guardons, les categories es relacionen a continuació:

-Premi Distingit del Turisme a la Qualitat

-Premi Distingit del Turisme a la Fidelitat

-Premi Distingit del Turisme a la Promoció i Comercialització

-Premi Distingit del Turisme a la Gestió mediambiental

-Premi Distingit al Turisme a la notorietat empresarial

Alguns dels candidats que opten als diferents premis s’han presentat directament i d’altres han estat proposats pel Consell d’Administració del Patronat de Turisme, per les Associacions d’empresaris, per particulars o per les empreses, per la seva gran tasca alhora d’ajudar a estendre el teixit empresarial del municipi. Tots ells rebran els guardons en el decurs d’un acte que se celebrarà aquest dijous a les 20.30 hores, al Teatre Auditori de Salou, i que comptarà amb la presència de les màximes autoritats i en el transcurs d’un acte protocol·lari.

Galeria d'imatges

DSC00424.JPG

Document Actions