Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza les colònies joves Masia Tous 2022, del 31 de juliol al 5 d’agost

divendres 01 juliol 2022

Es tracta d’una iniciativa gratuïta i nova, adreçada a joves d’entre 12 i 14 anys

Les inscripcions es poden fer fins al proper divendres, 8 de juliol, a través d’aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ). En total, hi ha 30 places

 

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Salou organitza les colònies joves Masia Tous 2022, adreçades a joves del municipi d’entre 12 i 14 anys. 

Aquesta nova iniciativa és gratuïta, i les places són limitades a 30 persones. Es durà a terme del 31 de juliol i fins al 5 d’agost, a una casa de colònies d'Osona.

El jovent podrà gaudir d’activitats diverses, com Vivac, excursions per la zona, festa de l'escuma, una nit de por, nit de disco i moltes més sorpreses.

Cal destacar que aquesta actuació és finançada pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

L’alcalde Pere Granados ha manifestat la seva satisfacció pel fet d’organitzar aquestes noves colònies gratuïtes, atès que “ens permet oferir al jovent una oferta molt completa, durant cinc nits, perquè pugui aprendre, gaudir del temps lliure i socialitzar”.

Per la seva banda, la regidora de Joventut, Julia Gómez, ha encoratjat els joves a apuntar-se, dient que “esperem que les gaudeixin molt”. I ha afegit que “enguany, des de la regidoria, també hem preparat un gran ventall d’activitats, per a tots els gustos, al llarg de tot l’estiu”.

Les inscripcions es poden fer fins al proper divendres, dia 8 de juliol, a través d’aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ).

Document Actions