Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza les Jornades de Cant Coral 2023, aquests mesos d’abril i maig

dimarts 18 abril 2023

Aquest proper dissabte, 22 d’abril, s’iniciarà l’esdeveniment amb l’actuació a càrrec del Coro Vasco Ama-Lur, la Coral Eixàrcia i el Cor Jove Vila de Salou, a les 12 h, al jardí del Patronat Municipal de Turisme

Hi haurà quatre concerts més, els propers dies 14, 21, 24 i 25 de maig

 

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Serveis Culturals, i amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música de Salou (EMMS), organitza una nova edició de les Jornades de Cant Coral 2023, amb fins a cinc actuacions al llarg d’aquests mesos d’abril i maig.

Les jornades s’iniciaran amb l’actuació a càrrec del Coro Vasco Ama-Lur, la Coral Eixàrcia i el Cor Jove Vila de Salou, aquest proper dissabte, 22 d’abril, a les 12 h del migdia, al jardí del Patronat Municipal de Turisme.

El Coro Vasco Ama-Lur tornarà a actuar, el proper diumenge, 14 de maig, junt amb el cor convidat Atarrabia Abesbatza Villava, a les 10.45 h, a l’Església Santa Maria del Mar de Salou.

El diumenge, 21 de maig, també es podrà gaudir de l’espectacle CITY, amb la participació del Cor Encantats, el Cor Infantil, el Cor Mitjà, el Cor Duorum i el Cor Rapsòdia de l’Escola Municipal de Música de Salou (EMMS). El concert tractarà sobre la història de dos germans que marxen fins a Nova York, on viuran l’experiència de la seva vida. L’acte tindrà lloc a les 18 h, al Teatre Auditori (TAS).

Finalment, les corals escolars de Salou oferiran dues actuacions al TAS, el 24 i 25 de maig, a les 17.30 h, ambdós dies.

Totes les activitats són gratuïtes i d’accés lliure.

Galeria d'imatges

cant coral 2023.jpg

Document Actions