Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza tallers ambientals per conscenciar els mes petits a la platja de Llevant

dimarts 04 agost 2009

Sota el lema 'Un Mar de Jocs' i 'Reciclar saltant' la regidoria de Medi Ambient ha dissenyat tot un seguit de tallers per atreure l'atenció del públic infantil

L'Ajuntament de Salou aposta per la millora i preservació del medi ambient i es per això que des de la regidoria competent, s'han previst tot un seguit d'activitats educatives a la platja de Llevant per als propers dies. Sota el lema 'Un Mar de Jocs' i 'Reciclar saltant' es muntaran un seguit de tallers ambientals a la zona de la sorra, a segona línia de mar per tal d'arribar al màxim de públic infantil (tant de la platja com del passeig) i alhora no destorbar als banyistes. La regidora de l'àrea, Montserrat Porter, explicava que 'any rera any intentem acostar als més petits i sensibilitzar-los sobre el medi ambient i la preservació del medi natural a les platges'.

Pel que fa a la primera activitat dissenyada 'Un mar de jocs', consisteix en tot un segit d'activitats com: petanca marina, petxines en ratlla, què hi ha dins el sac i el secret de les posidònies. L'edat dels nens i nenes que poden participar en aquesta activitat oscil·la entre els 3 i els 9 anys. Les activitats començaran aquest dijous 6 d'agost de 16:00 a 19:00h a la zona de sorra continuació del C/Saragossa (intersecció C/Colom i Pç. Francesc Germà), el divendres 7 d'agost de 10:00 a 13:00h a la zona de sorra a l'alçada de la Plaça de les Comunitats Autonomes (proper a la ludoteca) i el dimarts 18 d'agost de 16:00 a 19:00h a la zona de sorra al costat de l'Espigó del Moll (al costat de l'atracció infantil de la piramide de cordes).

L'altra activitat programada està dissenyada conjuntament amb l'Agència de Residus de Catalunya porta el nom de 'reciclar saltant', i consisteix en un inflable de grans dimensions format per un gran espai de joc, simbolitzant els diferents contenidors de recollida selectiva i la deixalleria. Aquesta activitat està adreçada a nens i nenes de 3 a 12 anys. Tots els interessats poden venir a saltar el divendres 07 d'agost de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00h - al costat de la Plaça de les Comunitats Autonòmes, el dimarts 18 d'agost de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00h - a la placeta davant de les Fonts Cibernètiques, davant de les graderies. Les activitats seran gratuites i tothom que hi estigui interessat hi està convidat.

Document Actions