Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza un acte d’agraïment a les entitats, voluntaris i colles participants de la Festa Major 2014

També s’han lliurat els premis del sisè concurs de fotografia de Festa Major de l’Antena del Coneixement

divendres 21 febrer 2014

Un any més, en finalitzar la Festa Major d’Hivern des de la regidoria de Cultura i Festes s’ha volgut agrair la participació de les colles i entitats, a més del cos de voluntaris i tots els departaments que han pres part d’una o altra manera en l’organització donant tot el suport a l’esdeveniment que s’ha viscut a Salou entre la darrera setmana de gener i la primera de febrer amb més de 70 actes.

Abans però de lliurar els vídeos que resumeixen en poc més de mitja hora els actes que s’han viscut a la festa i els obsequis a prop de 200 persones s’han donat a conèixer els guanyadors dels premis de la 6a edició del Concurs de Fotografia de la Festa Major de Salou 2014, que organitza cada any l’Antena del Coneixement de la Universitat  Rovira i Virgili. La guanyadora de l’edició d’enguany ha estat Bárbara Rodríguez–Solís Sanz, la mateixa persona que l’any passat,  amb la fotografia  “Sol a la Nit” i, en categoria B, per qualsevol estudiant de la Universitat Rovira i Virgili el premi se l’ha endut Patrícia Gabaldón amb la fotografia  “Amb la foguera acomiada la festa major”. Cada una de les guanyadores ha rebut 125 euros de premi i un lot de vins. Totes les obres estan exposades al passadís del TAS.

Després, d’aquest lliurament l’alcalde Pere Granados i la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez han volgut agrair l’esforç de participació de totes i de cada una de les persones que han fet possible una festa lluïda i amb molt de seguiment al carrer.  

Posteriorment s’ha projectat un vídeo d’uns 30 minuts de durada on es recullen els actes que han conformat aquesta darrera edició de la festa i que, posteriorment han estat lliurats als presents junt amb un record de la festa major del 2014, una placa de metacrilat.

Galeria d'imatges

de_grup.JPG
barbara_rodriguez_solis.JPG
la_foguera_acomiada_la_festa_major.JPG
sol_a_la_nit.JPG
de_grup.JPG
barbara_rodriguez_solis.JPG
la_foguera_acomiada_la_festa_major.JPG
sol_a_la_nit.JPG

Document Actions