Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza un conjunt d’activitats gratuïtes, amb motiu del programa ‘Estiu Jove a la Masia Tous 2023’

dimarts 23 maig 2023

Per una banda, els joves de Salou que hagin cursat des de 1r a 3r d’ESO, durant aquest curs 2022-23, podran apuntar-se, gratuïtament, al Casal Jove, que es farà en tres quinzenes: del 3 al 14 de juliol; del 17 al 28 de juliol; i del 31 de juliol a l’11 d’agost; en horari de 10 a 13 h

També es realitzaran les Colònies Joves, que tindran lloc de l’1 al 6 d’agost, a Mas Pujolar, a Viladrau

D’altra banda, la regidoria de Joventut ha preparat un programa d’activitats lúdiques per gaudir de l’estiu, a la Masia Tous

Cal inscriure’s, prèviament, a totes les iniciatives, a través de la plataforma RESERVAPLAY, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ)

 

L'Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Joventut, ha organitzat un gran ventall d’activitats adreçades al jovent del municipi, per gaudir d’aquest estiu 2023.

 

Casal Jove Masia Tous

Per una banda, es realitzarà la segona edició del Casal Jove Masia Tous, de caràcter gratuït, amb activitats diverses d’oci i lleure per al jovent del municipi, que hagi cursat 1r, 2n i 3r d’ESO en l’actual curs 2022-23.

Es farà en tres quinzenes: la primera, del 3 al 14 de juliol; la segona, del 17 al 28 de juliol; i la tercera, del 31 de juliol a l’11 d’agost. L’horari serà de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, a la Masia Tous (carrer de Maria Castillo, 1).

Les places són limitades. En cas que hi hagi més demanda que oferta, es farà un sorteig entre les persones participants.

Cal destacar que és una actuació finançada pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. La resolució IFE/4064/2022, de 23 de desembre, va aprovar el finançament als ajuntaments de més de 20.000 habitants per impulsar la prestació de serveis de cura puntual per a nens i nenes dels 0 als 16 anys. Aquesta resolució estableix els criteris prioritaris per accedir a les places en cas que hi hagi més places sol·licitades que les ofertes.

L’oferta del Casal Jove Masia Tous s’emmarca dins el concepte d’educació en el lleure per oferir un servei a totes aquelles famílies que no poden conciliar la vida laboral amb el calendari de vacances escolar.

 

Colònies Joves

La regidoria de Joventut també organitza una nova edició de les Colònies Joves Masia Tous 2023, adreçades a joves del municipi, que hagin fet 1r, 2n i 3r d’ESO en l’actual curs 2022-23. Aquesta iniciativa té com a objectiu oferir un servei a totes aquelles famílies que tenen dificultats per conciliar la vida laboral amb el calendari de vacances escolars.

És gratuïta, i les places són limitades a 30 persones. Es durà a terme de l’1 al 6 d’agost, a la casa de colònies Mas Pujolar, a Viladrau.

El jovent podrà gaudir de diverses activitats adaptades a la seva edat, amb moltes sorpreses.

Aquesta actuació també és finançada pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. És una de les actuacions que s’ofereix des de l’Ajuntament amb motiu de la resolució IFE4064/2022, de 23 de desembre de 2022, on es va aprovar el finançament als ajuntaments de més de 20.000 habitants per impulsar la prestació de serveis de cura puntual per a nens i nenes de 0 a 16 anys.

 

Programació d’estiu a la Masia Tous

Així mateix, es posa en marxa una nova edició del programa d’activitats ‘Estiu Jove a la Masia Tous’, adreçada al jovent del municipi, que té entre 12 i 35 anys.

El programa consta d’un gran ventall d’activitats gratuïtes, com tallers de cuina, d’automaquillatge, de DJ, de grafits; així com de producció musical i de dansa urbana.

Per poder participar a les diferents accions, cal disposar del Carnet Jove Masia Tous, i inscriure’s, prèviament, a través del web ReservaPlay, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ).

Els i les joves també poden fer-se el carnet, a través de la mateixa plataforma. Aquest document els acredita com a usuaris de la instal·lació, i aporta les autoritzacions dels pares i/o mares i/o tutors/es legals dels joves menors d’edat; així com, també, els permet fer reserves per a les sales de la Masia Tous (ball, música i polivalent).

Les entitats i persones usuàries poden proposar dur a terme activitats estables o puntuals a l’espai per al proper trimestre, enviant un correu a joventut@salou.cat, explicant el projecte/proposta. Es vol fomentar, sobretot, que les entitats i les persones joves del municipi desenvolupin activitats de caire social, cultural, formatiu, emprenedor i d’oci, als diferents espais de la Masia Tous, essent, la regidoria de Joventut, facilitadora i promotora de l’autonomia de les persones usuàries de l’espai.

 

Inscripcions

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer, des del 29 de maig i fins al 9 de juny, a través d’aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ). En cas de no poder fer aquest tràmit, caldrà enviar WhatsApp o trucar al 661 583 413.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

estiu jove a la masia tous 2023.jpg

Document Actions