Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza una Diada Cultural, aquest dissabte, 4 de juny

dimarts 31 maig 2022

L’esdeveniment tindrà lloc a la plaça de la Pau, i comptarà amb activitats diverses, durant tot el dia

 

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Serveis Culturals, ha organitzat una Diada Cultural, aquest proper dissabte, 4 de juny, a la plaça de la Pau, amb activitats de tipologia diversa, al llarg del dia.

De 10 a 14 h, es podran conèixer els autors i autores locals de Salou, que presentaran les seves obres, i llegiran breus fragments. Aquesta activitat compta amb la col·laboració del Grup de Dones de Salou.

A les 11.30 h, hi haurà l’actuació dels balls populars i elements festius del municipi, a càrrec de l’Associació Sal-i-Ou, Bestiari i Balls Tradicionals i Populars; i l’Associació Cultural Tresmall.

També es podrà gaudir, a les 13 h, d’un vermut solidari, amb l’actuació de la batucada Atabaladors de Salou, per recaptar fons a favor de les persones damnificades d’Ucraïna. El preu donatiu és de 2 euros.

Per últim, a les 19.30 h, es farà un ball amb l’orquestra Maika Band, adreçada, especialment, a la gent gran del municipi.

L’alcalde Pere Granados ha valorat molt positivament el fet d’acollir esdeveniments culturals al municipi, atès que “són una bona manera d’apropar a la ciutadania la nostra cultura popular i tradicional, a través dels balls i elements festius; així com, també, la literatura local, amb la participació dels i les grans artistes de Salou”.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha explicat que “amb l’arribada del bon temps i, amb ell, les ganes de ballar, de riure, de socialitzar i de gaudir, hem organitzat una jornada plena d’alegria i participació”. En aquest sentit, ha agraït la implicació de les entitats del municipi, ja que “aconseguirem omplir de solidaritat i de cultura una plaça que porta un nom que li farà de suport a l’acte: la Plaça de la Pau”.

Document Actions