Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza una jornada per fomentar l’eficiència energètica

dimarts 01 març 2016

Demà 2 de març a les 20h a la sala Mediterrània acollirà una xerrada sobre com estalviar energia

Conscient de que cada cop sentim a parlar més sobre els problemes del canvi climàtic i de com s’encareix l’energia, la regidoria de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Mercats; juntament amb la Regidoria de Medi Natural i Sostenible de l’Ajuntament de Salou han organitzat una xerrada sota el títol “Com estalviar diners i energia”. Un expert en la matèria, s’encarregarà de donar les claus a seguir per estalviar en la factura, reduir consum i millorar el medi ambient. La conferència es durà a terme demà dimecres 2 de març a les 20 hores a la sala Mediterrània.

Per tal de posar solució a la problemàtica de l’excés de consum o consum poc responsable l’Ajuntament de Salou ha organitzat aquesta xerrada oberta a tothom en col·laboració amb el col·legi d’Administradors de Finques de Tarragona i l’Associació Salou 365 dies per tal d’informar-te de formes senzilles per estalviar energia i diners de la teva factura a casa i comerç. Alguns dels punts que es tractaran durant la xerrada seran: cultura en l’ús de l’energia i l’aigua, la factura energètica, il·luminació, autoconsum, classificació energètica dels habitatges, entre d’altres.

De fet, hem de ser conscients que a casa es consumeix energia. Quan cuinem, quan ens dutxem, quan mirem la televisió, fins i tot quan dormim; sempre estem consumint energia. Per tal de millorar la nostra qualitat de vida no cal augmentar el consum d’energia tot estalviant energia o consumint-la de manera més eficient.  A partir de les factures de l’electricitat o del gas, podem conèixer quina és la nostra manera de consumir energia a casa. A partir d’aquí, haurem de prendre mesures per reduir aquest excés de consum i, al mateix temps, l’import de les factures.

La xerrada resta oberta al públic en general i molt especialment per a aquells que vulguin posar entre tots el granet de sorra en la lluita contra el canvi climàtic i de pas millorar l’economia.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

eficiencia.jpg

Document Actions