Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou organitza una nova edició del Dimarts Emprenedor destinat al comerç de proximitat

dilluns 14 desembre 2015

Sota el títol “Local & Torurist Shoppers”: Tendències i oportunitats pel Comerç de Proximitat es pretén formar els comerciants del municipi en noves tècniques i tendències actuals

 

Dins el Centre d’Emprenedoria i Coneixement de l’Ajuntament de Salou, i conjuntament amb la URV emprèn, s’ha posat en marxa un taller per tal de reivindicar el comerç de proximitat i dotar els comerciants de noves eines i familiaritzar-los en les noves tendències i hàbits de compra.

Sota el títol “Local & Torusit Shoppers”: Tendències i oportunitats pel Comerç de Proximitat, es vol dinamitzar el sector comercial tot vinculant-lo amb el sector turístic. El taller tindrà lloc demà dimarts, a les 15 hores, a la Sala Costa Daurada del TAS. Recordar que l’entrada és gratuïta.

Durant la ponència, s’abordarà quins són els pilars fonamentals que sostenen el comerç de proximitat, des de les vessants dels orígens i les motivacions dels anomenats “Shoppers”, les noves tendències dutes a terme en altres països i algunes eines promocionals d’atracció de potencials clients.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

centre_emp.jpg

Document Actions