Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou participa a FITUR i exposa el treball del municipi per transformar-se en un model sostenible, intel·ligent i desestacionalitzat

dijous 20 maig 2021

L’alcalde Pere Granados ha participat avui a la taula rodona de l’AMT per parlar sobre estratègies i mesures per fer front a la crisi

Ahir dimecres es va entrevistar amb el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Ramon Tremosa, i amb diversos, empresaris, periodistes i polítics de l’escenari actual de la societat, amb qui va mantenir un intercanvi d’impressions

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha participat avui, en el marc de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) a la taula rodona de l’Aliança de Municipis Turístics de Sol i Platja (AMT) sobre estratègies i mesures per fer front a la crisi; acompanyat dels alcaldes de Benidorm, Antonio Pérez, i Lloret, Jaume Dulsat; a més del regidor de turisme d'Adeje, Adolfo Alonso, i del president de l’Instituto Tecnológico Hotelero (ITH), Javier García Cuenca.

Segons l’alcalde Granados, "Salou ja es troba immers en la seva transformació cap a un model sostenible, intel·ligent i desestacionalitzat, amb capacitat d'oferir un gran potencial de producte propi i territorialitzat”. Així mateix, ha afegit que "el municipi sempre s'ha caracteritzat per ser una destinació segura, i ara ja toca anar obrint la mobilitat, perquè és la base de la recuperació del turisme”.

L’alcalde de Salou també s’ha entrevistat avui amb el seu homònim de Tarragona, Pau Ricomà, per tal d'intercanviar punts de vista relacionats amb el turisme i l’actualitat de les comarques tarragonines.

D’altra banda, un dels actes destacats d’ahir a Fitur va ser la trobada i posterior reunió entre Granados i el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Ramon Tremosa, amb qui l’alcalde va compartir unes paraules. També hi eren presents el director general de Turisme, Octavi Bono, i el director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font.

Cal dir que la jornada d’ahir a FITUR va ser molt profitosa, quant a contactes i reunions de treball amb empresaris i personalitats relacionades amb el sector turístic.

Granados va participar en diferents trobades i va estar acompanyat per l’assessor-coordinador del Patronat de Turisme, Marc Espasa, i la cap de Promoció, Natàlia Bel.

La primera trobada del matí va ser amb el cap de vendes de PortAventura World i el president d'una cadena hotelera salouenca.

La segona reunió va ser amb el periodista i autor irlandès Eoghan Corry, editor de Travel Extra. I la tercera, amb el Grup Avoris.

A continuació, va arribar el torn d’intercanviar impressions amb Michel Collins, de TravelMedia.ie, d’Irlanda, relacions públiques especialitzat en viatges, esdeveniments, màrqueting, xarxes socials i comunicacions TTR.

Finalment, va tenir lloc la trobada amb Pablo Velasco, de l'agència de viatges Destinia.

L’estand de Costa Daurada amb Salou, Cambrils, Reus i Vila-seca va reunir una munió de personalitats polítiques i de tècnics dels municipis, que es van fer diverses fotos de família.

Atenció a mitjans de comunicació

Pel que fa a atenció a mitjans, l’alcalde va ser entrevistat ahir al migdia en directe per TAC 12, que es va desplaçar a FITUR per cobrir l'esdeveniment.

A l’entrevista, Granados va fer una radiografia de quines són les perspectives turístiques per a aquest proper estiu i també va explicar la intensa labor que s’està duent a terme des del municipi i des del propi Patronat de Turisme per tal que Salou sigui una destinació turística sostenible, intel·ligent i desestacionalitzada.

Així mateix, l’alcalde va parlar de les expectatives per part dels diferents mercats, destacant l’irlandès, i de les bondats de Salou, que compta amb una oferta turística de primer nivell, en relació al patrimoni natural, la gastronomia i l’esport.

A la tarda, va ser el torn de TeleBilbao, que va entrevistar-lo i té previst emetre un programa especial sobre FITUR demà divendres.

Finalment, ahir a la tarda l’alcalde Granados va intercanviar impressions amb Sandra Guaita, vicepresidenta de la Comissió de Turisme del Congrés de Diputats; i amb Gonzalo Ceballos, assessor del Gabinet Tècnic de la Secretaria General d'Indústria y PYME al Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

Cal remarcar també que la revista profesional adreçada al sector turistic irlandès Irish Travel Trade News Magazine va difondre ahir la notícia de la presència de l’alcalde de Salou i president del Patronat de Turisme, Pere Granados, a Fitur, acompanyat dels representants de l’entitat Marc Espasa i Natàlia Bel.

 

Galeria d'imatges

1.jpeg
02.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
5.jpeg
6.jpeg
7.jpeg
8.jpeg
9.jpeg
10.jpeg
11.png
12.jpeg
13.jpeg

Document Actions