Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou participa a la fira internacional de viatges i turisme d'Azerbaidjan

dimarts 12 abril 2016

Més de 500 persones han passat per l’estand salouenc

El Patronat Municipal de Turisme de Salou ha participat aquesta darrera setmana a la fira AITF (Azerbaijan International Travel and Tourism Fair), amb seu a la capital del país, Bakú, on resideixen 2 milions i mig de persones. A l'estand de Salou, sota l'aixopluc de la marca Catalunya Experience, s’han promocionat les nou platges de la capital de la Costa Daurada, la gastronomia, l'allotjament i l'oferta d'oci de qualitat que compta amb PortAventura World com a gran valor. La propera obertura del parc Ferrari Land, prevista per l'any vinent, és també un dels atractius de la destinació com posen de manifest els turistes d'Azeirbaidjan.
El ministre de Cultura i Turisme de l'Azerbaidjan va visitar l’estand de Salou on es va interessar per la destinació i els seus atractius. El regidor de turisme, Benet Presas, ha valorat molt positivament aquesta fira –a la que ja s’hi ha fet una incursió prèvia- i ha manifestat que “estem obrint nous mercats, posicionant-nos en un país on hi viuen 9 milions de persones i que tenen un poder adquisitiu molt elevat”.
Recordar que hi han programats vols directes des de Bakú fins a Barcelona des del 18/06 fins al 17/09 (1 setmanal, els dissabtes) amb la companyia aèria local del país AZAL (Azerbaijan Airlines). La República d’Azerbaidjan, l’estat més gran de l’estratègica regió del Caucas -frontera històrica entre Àsia i Europa que delimita amb Iran, Rússia, Armènia, Geòrgia i Turquia-, es considera un mercat potencial, incipient i alhora molt interessant per dur a terme accions de promoció turística.

Galeria d'imatges

turisme.jpg
5010C220-01FB-4D54-BFEB-243C7A5E842C-export.jpg

Document Actions