Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou participa a la fira 'OnViaje', el primer certamen virtual del viatge

dijous 18 juny 2020

L’esdeveniment comença avui dijous, 18 de juny, i s'allargarà fins aquest diumenge, dia 21

Es tracta d’un espai virtual, amb un doble objectiu: fer arribar l’oferta turística al consumidor final; i esdevenir un punt de trobada de professionals, destinacions i institucions del sector

El Patronat de Turisme salouenc en forma part, amb el seu propi estand, com a única destinació participant de la Costa Daurada, junt amb altres indrets, com Cadis, Lanzarote, Costa Brava, Astúries, Menorca i País Basc, entre d'altres

Salou participa a la primera i única fira virtual del viatge OnViaje, un esdeveniment que se celebra des d’avui dijous, 18 de juny, i fins aquest diumenge, dia 21. Es tracta d’un espai, adaptat a les circumstàncies actuals provocades per la COVID-19, que neix amb un doble objectiu: fer arribar l’oferta turística al consumidor final, i esdevenir un punt de trobada de professionals, destinacions i institucions del sector.

El Patronat Municipal de Turisme de Salou, fidel al seu compromís amb la innovació, empren aquesta acció de promoció, emmarcada en un entorn digital, amb l'objectiu de posicionar-se com una destinació intel·ligent, propera i adaptada a les noves necessitats i rutines dels visitants.

Així, en forma part d’aquesta fira, amb el seu propi estand, com a única destinació participant de la Costa Daurada, junt amb altres indrets, com Cadis, Lanzarote, Costa Brava, Astúries, Menorca i País Basc, entre d'altres. L’horari d’atenció als estands serà de 10 h a 20 h.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, assegura que “és una gran oportunitat el fet de poder formar part d’aquesta fira virtual, ja que permet fer contactes i donar a conèixer la destinació, sense haver de desplaçar-se, ateses les circumstàncies actuals”. “Des del Patronat, valorem molt positivament aquesta opció, i creiem que és una bona alternativa a les fires tradicionals, per tal de poder continuar fent promoció de la nostra ciutat, i poder atendre, de forma personalitzada, els nostres clients potencials”, han apuntat.

És un espai en el qual les empreses poden oferir els seus productes, i els consumidors informar-se i contractar, per mitjà de diferents opcions i eines (trucades virtuals, descàrrega de fulletons, tancament d'agendes, ampliació de cartera de clients, venda de productes, etc.).

En Onviaje, expositors i visitants poden interactuar i presentar, mútuament, els seus productes i serveis, sense les complicacions d'una fira presencial, ja que no hi ha barreres, i els visitants poden accedir a tots i cada un dels expositors i establir negocis sense importar la seva ubicació. El certamen suposa una oportunitat única per fomentar la trobada entre consumidors i professionals de sector, minimitzant costos, optimitzant la inversió realitzada i aconseguint potencials viatgers en tot el món, a través d'Internet.

Onviaje també és una gran oportunitat per conèixer les últimes tendències i novetats en el sector turístic espanyol, directament d'aquells que millor el coneixen: els professionals del turisme. A més, per al públic general, és una manera nova de planificar el seu viatge, rebent consell i assessorament directament de professionals especialitzats en la destinació.

De moment, Onviaje té previstes quatre edicions: a l’estiu (del 18 a el 21 de juny de 2020); a la tardor (del 24 al 27 setembre); a l’hivern (del 28 al 31 de gener de 2021); i a la primavera (del 18 al 21 de març de 2021).

En aquest espai, hi participen organismes oficials, ofertes allotjament, agències de viatge i majoristes, companyies de transport, turisme cultural, turisme industrial, complements de viatge, premsa, formació i serveis turístics, nàutica, càmping i caravàning, turisme actiu, gastronomia, turisme LGTB, creuers, turisme esportiu, turisme sostenible, enoturisme, turisme familiar, turisme de la 3a edat, turisme singles, turisme responsable, i tecnologia / Apps, entre d’altres.

Per poder visitar la fira, cal adquirir un dels dos tipus d'entrades disponibles: professional (10 €; accés a networking i congressos), o general (5 €; encara que és prevista la distribució de més de 1.000.000 d'entrades gratuïtes). L'entrada permetrà acreditar-se i accedir al recinte firal, format per estands dels expositors, sales de reunions -que es podran reservar-, i un auditori de conferències.

Tota la informació a www.onviaje.com

 

Galeria d'imatges

Captura de pantalla 2020-06-15 a las 14.18.53.png
SALOU6.png

Document Actions