Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou participa en la constitució de la taula de treball del sector esportiu municipal

dimecres 13 maig 2020

Un total de 24 tècnics esportius de diferents ajuntaments del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, entre els quals es troba el Consistori salouenc, es van reunir aquest dilluns, per primera vegada

L’objectiu és exposar informació, debatre i compartir criteris relacionats amb la situació derivada de la pandèmia COVID-19

L’Ajuntament de Salou va participar aquest dilluns, 11 de maig, per videoconferència, en la constitució de la taula de treball del sector esportiu municipal, formada per un total de 24 tècnics esportius de diferents ajuntaments del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre. En representació del Consistori salouenc es troba el tècnic d’Esports, Juan Hernández.

La primera trobada va servir per determinar la creació de grups de treball i compartir informació d’interès. L’objectiu d’aquestes reunions és exposar informació, debatre i compartir criteris relacionats amb la situació derivada de la pandèmia COVID-19, i l’afectació als serveis esportius municipals.

Cal dir que aquest grup de treball, d’acord al criteri dels seus components, també vol mantenir-se més enllà de l’actual estat d’emergència i servir com a plataforma de treball i posada en comú de les necessitats del sector públic de l’esport.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha posat en valor “la necessitat d’unir forces entre tots i totes per aconseguir fer front a la pandèmia del coronavirus, amb les màximes garanties”. En aquest sentit, l’alcalde ha manifestat que “la creació d’aquest espai potenciarà la reflexió sobre l’actualitat del sector esportiu, compartint idees que ens enriquiran i ens permetran conèixer les perspectives de la resta dels municipis”.

Per la seva banda, el regidor de Foment de l’Esport de l’Ajuntament de Salou, Daniel López, ha assegurat que “aquesta taula de treball creada pels tècnics ens ajudarà a prendre millors decisions de cara a la reobertura gradual d'instal·lacions i la represa de serveis”. “Considero que és un grup que si es consolida un cop passada la COVID-19, permetrà crear sinergies i noves oportunitats en el sector esportiu en el territori”, ha assenyalat l’edil.

Dins dels municipis, hi ha instal·lacions esportives de titularitat municipal i una variada oferta de serveis esportius. La gestió la poden portar tant la regidoria o àrea d'esports de l'Ajuntament o bé, també, en alguns casos, patronats municipals, instituts o societats mercantils públiques.

En el sentir general dels tècnics es fa més necessari que mai aquest nexe d’unió per debatre la realitat esportiva municipal, facilitar la formació i compartir dades, experiències i projectes.

Document Actions