Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou participa en un roadshow a Belfast, Galway i Cork, per reforçar la promoció turística al mercat irlandès i britànic

dimecres 02 març 2022

Les perspectives d'aquests mercats per a la present temporada 2022 són bones, atès que, respecte al 2019, s’augmenta la capacitat dels vols de Jet2 i Ryanair, que aterren a l’aeroport de Reus, en un 20%, aproximadament
 
El Patronat de Turisme de Salou ha participat, recentment, en un roadshow, organitzat per Travel Industry Road Show (TTR), a Belfast (UK), Galway i Cork (Irlanda), on hi han assistit uns 85 agents de viatge.
 
Salou, en aquest roadshow, que va tenir lloc del 22 al 24 de febrer, ha fet promoció dels nous productes turístics, com ara el patrimoni natural, dins de l'itinerari del Camí de Ronda, l’ampla oferta esportiva amb noves modalitats, com el Triatló; i la gastronomia i la restauració de qualitat, entre d’altres.
 
L’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha explicat que “aquesta acció forma part de l’estratègia de Salou per presentar els atractius del nostre municipi turístic com a destinació familiar a un mercat molt important per a nosaltres, on Salou és un referent de fidelització per gaudir de les vacances”.
 
A nivell internacional, el turisme irlandès va ocupar, al 2019, el tercer lloc per nombre de pernoctacions a Salou, segons dades de l’Observatori Turístic del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya. 
 
Pel mercat irlandès, Salou és una de les cinc destinacions més populars d’Espanya. 
 
D’altra banda, pel que fa a oferta de vols, cal dir que el vol de Cork a Reus incrementa la seva durada en el temps, passant de 2 mesos d’operativa, a 6 mesos.

Document Actions