Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou posa a disposició de la ciutadania el trenet turístic, per visitar el cementiri municipal, durant la Festivitat de Tots Sants

dimarts 25 octubre 2022

El servei, de caràcter gratuït, s’iniciarà a les 10 h, i finalitzarà a les 14.45 h

L’1 de novembre, també es preveu, a les 11 h, l’actuació musical ‘Recital pel Record’; i, a les 16.30 h, el Rosari, a la capella

Així mateix, des de demà dimecres, 26 d’octubre, i fins al 3 de novembre, el cementiri romandrà obert, de 9 a 18 h

 

L’Ajuntament de Salou informa la ciutadania que podrà disposar del servei de trenet turístic, de manera gratuïta, per anar a visitar el cementiri municipal, durant la Festivitat de Tots Sants, el proper dimarts, 1 de novembre.

El transport s’iniciarà des de la plaça de l’Onze de Setembre, des de les 10 h del matí, i cada mitja hora, fins a les 14.30 h. L’últim viatge de tornada, des del cementiri, serà a les 14.45 h.

El mateix dia 1 de novembre, el cementiri acollirà la següent programació: A les 11 h, al hall, tindrà lloc l'actuació musical ‘Recital pel Record’, amb peces de W. A. Mozart, F. Schubert, Josep Rodoreda, J. S. Bach, T. Albinoni, J. Pachelbel, CH. François, E. Clapton i J. Lennon, entre altres. I, a la tarda, a les 16.30 h, es passarà el Rosari, a la capella.

D'altra banda, cal recordar que des de demà dimecres, 26 d’octubre, i fins al 3 de novembre, el cementiri romandrà obert, en horari de 9 a 18 h.

Document Actions