Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou posa a disposició dels infants i joves nous avantatges i descomptes, per a aquest any 2023

divendres 21 abril 2023

Per poder beneficiar-se, caldrà disposar del carnet de soci/sòcia del Club Xic’S, o bé del Carnet Jove Masia Tous, respectivament

La Guia d’Infància es pot consultar en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ)

La Guia de Joventut es pot consultar en aquest altre enllaç (FES CLIC AQUÍ)

 

L’Ajuntament de Salou, a través de les regidories d’Infància i Joventut, ha posat en marxa les noves guies de descomptes i avantatges, adreçades als infants i joves, respectivament.

Fins ara, la vigència de les guies era anual, però, enguany, amb el nou sistema de gestió, les guies estaran actualitzades, en tot moment.

Si una empresa o establiment vol ser un nou col·laborador/a, o bé, vol modificar el seu avantatge, només cal que enviï un correu a joventut@salou.cat

 

Guia Xic’S

La Guia Xic’S compta amb una àmplia varietat d'establiments. Actualment, hi ha un total de 52 col·laboradors, entre restaurants, botigues, escoles, espais d'oci, entre d’altres.

Per poder beneficiar-se d’aquests descomptes, cal disposar del carnet de soci/sòcia del Club Xic’S. Els infants que encara no tinguin el document acreditatiu, el poden sol·licitar, presencialment, a l'Espai d'Infància Estació del Carrilet, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, i de 17 a 20 h.

La Guia Xic’S es pot consultar en aquest enllaç: Guia Xic'S (salou.cat)

 

Guia Jove

D’altra banda, els joves, d’entre 12 i 35 anys, que estiguin empadronats a Salou, es poden beneficiar de la Guia de descomptes i avantatges de Joventut, que compta, actualment, amb 50 col·laboradors de Salou, com són restaurants, botigues, esport, escoles, clíniques i espais d'oci, entre d’altres.

Caldrà presentar el Carnet Jove Masia Tous als establiments col·laboradors. Aquells joves que no disposin encara del carnet, el poden aconseguir accedint a la plataforma salou.reservaplay.cat i sol·licitar-lo. Un cop fet, es podrà passar a recollir per la Masia Tous, ubicada al c. Maria Castillo, s/n, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, i de 17 a 20 h.

A més, aquest carnet també serveix per poder realitzar cursos i tallers gratuïts a la Masia Tous; així com reservar les sales de les què es disposen.

La Guia de Joventut es pot consultar en aquest altre enllaç: Guia Jove (salou.cat)

Galeria d'imatges

conjunt.jpg

Document Actions