Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou posa a punt la jardineria del municipi

divendres 27 març 2015

Amb l’arribada de la primavera s’han canviat la flor de temporada i actuat al substrat, entre d’altres

Els equips de jardineria i manteniment de la ciutat estan treballant aquestes darreres setmanes en la millora dels parterres, ornamentació floral i posada a punt de les fonts i jardins. La replantació i feines complementaries les han executat les dues empreses de jardineria contractades per l’Ajuntament, Moix i Urbaser, a més de l’equip de la brigada municipal i amb l’ajuda del col·lectiu de persones que formen part del programa d’inserció laboral ‘Salou Actiu’.

Així, aquests darrers dies s’han realitzat nombroses millores com la plantació d’unes 10.000 unitats de flor de temporada per a la millora de la jardinera amb l’objectiu de potenciar la imatge de la ciutat amb l’inici de la Setmana Santa o la substitució de l’actual substrat de plantació per un altre d’elevada qualitat que disposi de propietats per a donar lleugeresa al sòl, permetre una bona aireació i retenció d’aigua i proporcionar una bona estabilitat al sòl.

La regidora de Manteniment de la Ciutat, Mª José Rodríguez, explicava que “el projecte té com objectiu incrementar el valor ornamental dels espais verds del municipi i eliminar aquelles espècies que estan mortes, substituint-les per unes de noves”.

Les millores s’han centrat als escocells i parterres que es troben disseminats pels diferents parcs, jardins, passejos i carrers de tot el municipi. Es tracta d’espais situats en àrees públiques i de fàcil accés; a més d’instal·lar-se rec automàtic a la plaça Bonet.

Galeria d'imatges

flors.jpg
P1130157.JPG

Document Actions