Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou posa en marxa, a la platja de Llevant, l’Espai Familiar i el mini-club, amb activitats lúdiques i esportives

divendres 15 juliol 2022

Les famílies hi poden trobar tallers per fer conjuntament, grans i petits, i servei de guarderia infantil, amb jocs i iniciatives educatives i d'entreteniment

A l'Espai Familiar de Platja, l'oferta és gratuïta i no cal reserva prèvia. Els pares/mares/tutors han de romandre amb els nens/es. L'horari és de dimarts a diumenge, de 17 a 20 h

El miniclub, per a nens i nenes de 4 a 10 anys, s'ha de reservar amb antelació i el pagament és per hores. L'horari és de dimarts a diumenge, de 11 a 13 h i de 17 a 19 h

 

El Patronat Municipal de Turisme de Salou, en col·laboració amb la regidoria de Foment de l’Esport, ha posat en marxa, aquests mesos d’estiu, l’Espai Familiar de Platja i el servei de mini-club, a la platja de Llevant, al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes.

L’alcalde i president del Patronat de Turisme, Pere Granados, ha recordat que “Salou és una destinació certificada en Turisme Familiar per l’Agència Catalana de Turisme (ACT), des de l’any 2003; va ser el primer municipi de Catalunya en obtenir aquesta certificació”. En aquest sentit, “les nostres platges estan sempre preparades perquè les famílies, adults i petits, puguin gaudir d’una oferta d’entreteniment adaptada a les seves necessitats i gustos".

Per la seva banda, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha explicat que “les activitats esportives que es realitzen a l’Espai Familiar de Platja tenen molt bona acollida per part de residents i visitants, ja que aprofiten el fet d’anar a la platja, per practicar esport a l’aire lliure”.

Pel que fa a l’Espai Familiar de Platja, és un lloc on les famílies poden trobar la seva estona per jugar, fer esport o bé participar en tallers d’activitats lúdiques junts, de la mà dels monitors/es que les dirigeixen. L'oferta és gratuïta i no cal reserva prèvia. En aquests cas, els pares/mares/tutors han de romandre amb els infants en tot moment. L’horari és de dimarts a diumenge, de 17 a 20 h.

D’altra banda, el mini-club compta amb un espai obert i ombrejat de 200 m2, adreçat als més petits, nens i nenes d’entre 4 i 10 anys, on poden gaudir d’activitats com jocs dirigits, tallers o jocs d’aigua. Aquest servei cal reservar-lo amb antelació i el pagament és per hores, ja que els pares/mares/tutors poden deixar els infants a càrrec dels monitors/es, durant un màxim de 2 hores. El preu d’una hora és de 3,25 euros; i el de dues, de 5,30 euros. L’horari és de dimarts a diumenge, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h.

Per poder oferir la millor oferta possible, el Patronat Municipal de Turisme de Salou col·labora en aquest projecte amb una empresa especialitzada i un equip de monitors titulats en lleure familiar, donant el màxim servei i qualitat a les famílies usuàries.

 

Activitats esportives

D’altra banda, la regidoria de Foment de l’Esport posa a disposició dels usuaris/àries, en aquest mateix espai, una sèrie d’activitats esportives dirigides, des de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost:

  • Gimnàstica: dilluns, dimecres, divendresi diumenges, de 10.30 a 11.15 h.
  • Zumba: dilluns, dimecres, divendresi diumenges, de 17 a 18 h.
  • Aeròbic: dimarts, dijousi dissabtes, de 10.30 a 11.15 h.
  • Ioga/Pilates: dimarts, dijousi dissabtes, de 17 a 18 h.

Finalment, i per completar les activitats familiars que els visitants podran trobar al Passeig Jaume I, durant l’estiu, PortAventura World porta els seus personatges Woody i Winnie a cantar i ballar amb tots els nens i nenes, els dilluns, dimecres i dijous, a les 20 h, a la Plaça Francesc Germà (al costat de la Font Lluminosa).

Galeria d'imatges

7.jpg
8.jpg
IMG_20220714_183650.jpg
IMG_20220714_183853.jpg
IMG_20220714_183946.jpg
IMG_20220714_184005.jpg
IMG_20220714_184652.jpg

Document Actions