Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou posa en marxa el condicionament i la neteja de diversos indrets de la ciutat

divendres 05 juny 2009

En compliment dels compromisos adoptats amb les associacions de veïns de Cap Salou i Covamar després de visitar la zona

Al llarg d'aquesta setmana s'ha actuat a diversos indrets de Salou per tal de solventar algunes de les queixes de les associacions veïnals respecte de l'estat de deixadesa en la que es trobaven alguns punts de les urbanitzacions de Salou.

Així, després de la visita a Covamar, on s'ha suspès el procés de contribucions especials dels veïns per tal d'estudiar un nou projecte de millora de la zona, s'ha corregit, netejat i arreglat l'accés a la zona verda boscosa. Una de les demandes era la d'instal·lar pilons de formigó per tal de prohibir l'accés rodat amb vehicles que ja han quedat muntats. A més, en aquest indret també s'ha instal·lat un tancament de protecció de la sirena d'emergència entre el camí de la pedrera i el carrer de Jordi Llimona.

D'altra banda, un altre punt en el que s'està actuant amb contundència és a Cap Salou, concretament a la zona dels Triangles on l'estat de deixadesa en el que es trobava l'enjardinament natural de l'interior del parc ha posat de manifest que feia molt temps que no s'hi actuava. Un grup de treballadors de l'empresa concessionària Azahar porta tota la setmana treballant per deixar en òptimes condicions aquest espai emblemàtic per tal que obri les seves portes en breu. El regidor de Serveis i Manteniment de la Ciutat, Pedro Márquez, està seguint d'aprop els treballs a Cap Salou on també es començarà immediatament el desbrossament de diversos espais verds municipals que també presentaven un aspecte de brutícia i de manca de manteniment.

Document Actions