Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou posa en marxa el nou Skatepark, aquest proper dissabte, 18 de març

dimarts 14 març 2023

L’acte serà presidit per l’alcalde Pere Granados, i tindrà lloc a les 10 h, al parc de Manuel Albinyana, tocant al carrer Tarragona

L’espai ha estat remodelat i ampliat, amb la incorporació de gairebé una vintena d’elements nous, per a la pràctica de l’skate

L’obertura coincideix amb la celebració del primer Campionat de BMX, Scooter i Skate, durant tot el mateix dissabte, de 10 a 20 h; organitzat per la regidoria de Joventut

 

L’Ajuntament de Salou posarà en marxa, aquest proper dissabte, 18 de març, a les 10 h, el nou Skatepark, el qual ha estat remodelat i ampliat, al parc de Manuel Albinyana, tocant al carrer Tarragona. L’acte d’obertura anirà a càrrec de l’alcalde Pere Granados.

L’espai, de 1.703,88 m², compta amb fins a 18 d’elements nous, construïts amb materials d’acer i formigó, com plans inclinats amb rampes, un gran bowl, quarters, duna, volcà, funboxes, piràmides i barres, entre d’altres. Hi ha des d’estructures més petites de les què poden fer ús els usuaris principiants, i fins a de més complicades, per als professionals.

L’obertura del nou equipament coincidirà amb la celebració de la primera edició del Campionat de Salou de BMX, Scooter i Skate, de 10 a 20 h, el mateix dissabte, organitzat per la regidoria de Joventut.

Cal recordar que la inscripció a la competició és gratuïta; i s’ha de fer, online, a través d’aquest formulari (FES CLIC AQUÍ). Cada patinador/a haurà de portar el seu propi material i, sobretot, el casc. Les places són limitades.

Els premis són molt diversos, i consistiran en material per a la pràctica de les modalitats de BMX, Scooter i Skate, com patinets complets; rodes; taules d’skate; eixos; i manillars; entre d’altres.

Galeria d'imatges

SKATEPARK HQ.jpg
skateparc2.jpeg

Document Actions