Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou posa en marxa el programa Treball i Formació 2015

dilluns 04 gener 2016

Aquest programa donarà feina a 5 persones que cobren la renta mínima d’inserció

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el regidor d’Ocupació, David González, han donat avui la benvinguda als membres del programa Treball i Formació 2015 de l’Ajuntament de Salou. El programa el formen 5 persones, 4 dones i 1 home, que actualment estaven cobrant la renta mínima d’inserció i que un cop finalitzada la formació entraran a treballar en la brigada municipal. Les feines que desenvoluparan seran d’auxiliar de brigada, jardineria i manteniment de platges i àrees turístiques com el Parc de la Ciutat, Masia Catalana o els voltants del Camí de Ronda.

“Des de l’Ajuntament estem fent tot el que està a les nostres mans per aconseguir fomentar l’ocupació en el nostre municipi i ajudar a les famílies que malauradament estan passant per una  situació complicada”, ha explicat l’alcalde Pere Granados. Per la seva banda el regidor d’Ocupació David González ha afegit que “aquest programa és una eina per reactivar a la persona i donar-li algunes eines per reorientar el seu futur laboral”.

Els participants seran contractats per un període de sis mesos amb una jornada de dilluns a divendres. Aquest pla d’Ocupació es finança –en bona part- amb una subvenció del Departament de Treball de la Generalitat.

Les bases del programa van dirigides aquells salouencs que es trobin en situació de cobrament de la renta mínima d’inserció, en el moment de la presentació de la instància. Amb preferència a les dones amb càrregues, joves de 18 a 30 anys, persones de mes de 40 anys, i persones que estiguin a punt d’esgotar la RMI.

El sistema de selecció ve donat des del SOC, mitjançant una llista de candidats que compleixen els requisits establerts a la pròpia Ordre EMO. A partir d’aquesta llista i conjuntament amb Serveis Socials es fa un sistema de selecció.

Galeria d'imatges

petita.jpg
P1220878.JPG

Document Actions