Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou posa en marxa el Servei de Canguratge a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet

dijous 30 juny 2022

El servei, de caràcter gratuït, romandrà obert de 16.30 a 19.30 h, els dilluns, dimarts, dijous i divendres

Per poder beneficiar-se del servei, cal inscriure’s omplint un formulari i apuntant-se a la llista diària, a l’Espai d’Infància. També caldrà estar empadronat/da a Salou, i tenir entre 3 i 10 anys

El màxim diari per infant és de 2 hores i mitja, al dia. I el màxim mensual és de 12 hores i mitja

 

La regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou ha posat en marxa el nou Servei de Canguratge, de caràcter gratuït, a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet, els dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 16.30 a 19.30 h.

Cal destacar que aquest programa es realitza gràcies a la transferència de Temps x cures del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya. Es tracta d’un servei puntual de cura en un espai lúdic i de qualitat per als infants.

L’alcalde Pere Granados ha valorat molt positivament la incorporació d’aquest servei, atès que, d’aquesta manera, “ajudem les famílies de Salou a conciliar la seva vida laboral, familiar i personal, i a garantir l’atenció dels infants”.

Per la seva banda, la regidora d’Infància, Julia Gómez, ha explicat que “el nostre objectiu és oferir als nens i nenes salouencs una atenció bàsica, ludicosocial i d’educació en el lleure, a través d’aquest nou servei de qualitat, que ens subvenciona la Generalitat de Catalunya”.

 

Inscripcions

Per poder beneficiar-se del Servei de Canguratge, cal inscriure’s, prèviament, omplint un formulari, a l’Espai d’Infància Estació del Carrilet de Salou. Tot seguit, caldrà apuntar-se a la llista diària, on es podrà escollir el dia i la franja horària en què es farà ús del servei. Aquesta llista romandrà, físicament, a l’Espai d’Infància. Tanmateix, es podrà sol·licitar apuntar-se per telèfon, al 977 38 35 91 o al 678 162 716; o bé, de forma presencial.

Caldrà que l’infant estigui empadronat a Salou, i que tingui entre 3 i 10 anys.

El màxim diari per nen/a és de 2 hores i mitja, al dia. I el màxim mensual és de 12 hores i mitja.

Diàriament, es podran apuntar fins a 16 infants. Un cop cobertes aquestes places, es crearà una llista d’espera, i, en cas que s’esborrin usuaris, s’avisarà els infants apuntats, per ordre d’inscripció.

L’infant ha de ser acompanyat i recollit del servei per el seu tutor/a legal, pare o mare, o en qui delegui. Haurà de quedar constància de qui és aquesta persona.

És recomanable que els pares i mares portin el material necessari per a la cura del seu nen o nena (roba de recanvi, etc.). En cas que hagin de menjar durant l’estona que fan ús del servei, cal que cada infant porti una motxilla amb el menjar que hagi de consumir.

Document Actions