Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou posa en marxa les noves pistes de pàdel

dilluns 09 novembre 2015

Durant aquesta setmana s’oferirà el servei de pàdel de forma gratuïta als empadronats

Les pistes s’ubiquen al carrer Maria Castillo, al costat del Centre de formació Atenea


La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou ha posat en marxa les noves pistes municipals de Pàdel situades al costat del Pavelló Salou Ponent. Durant aquesta primera setmana, i com a reclam per tal de que tots els salouencs empadronats al municipi que ho desitgin puguin provar i gaudir d’aquest esport, l’Ajuntament de Salou oferirà les pistes de forma gratuïta.

Durant aquesta primera setmana els interessats es poden inscriure i reservar la pista al Pavelló de Salou Ponent, al costat mateix de les pistes. A partir de la setmana vinent, els interessats en reservar pista podran fer-ho a la recepció de la piscina municipal o per internet a través de l’oficina virtual www.ov.salou.cat/serveiesports/ amb pagament on-line.

 

L’alcalde, Pere Granados, s’ha mostrat satisfet per aquesta posada en funcionament d’un nou equipament esportiu, tot apuntant que Salou és un municipi turístic certificat esportivament amb futbol però que té un alt compromís amb la salut i l’esport; amb equipaments esportius repartits arreu del municipi i amb una agenda d’actes esportiva que va des de la vessant del running, al futbol, als balls esportius o trobades relacionades amb el món del motor.

 

Les pistes estaran obertes de dilluns a divendres de 9 a 22 hores, dissabtes de 9 a 20 hores i els diumenges de 9 a 14 hores. El preu/hora del lloguer de la pista és de 12€ (llum inclosa). Les pistes s’hauran de reservar prèvia antelació per tal de quadrar horaris i oferir un millor servei als usuaris.

Les dues pistes de pàdel acompleixen la normativa esportiva reglamentaria (NIDE 2004 Pàdel), així com els reglaments i normatives de la F.E.P. (Federació Espanyola de Pàdel). L’estructura metàl·lica de les pistes és d’alumini ja que és un material que té millor durabilitat enfront a la oxidació. En aquests moments s’està preparant el terreny per tal de fer-hi la solera de formigó armat i posteriorment s’hi faran els tancaments per a la instal·lació del vidre de la pista. Cada pista disposa de 4 columnes d’il·luminació amb 2 focus cadascuna per tal de dotar les pistes del nivell de lluminositat i uniformitat exigit en les pistes de pàdel exteriors. A més, compta amb gespa artificial d’última generació i la sorra de silícia. El cost total de les pistes ha suposat una inversió municipal de 37.999,99 € IVA inclòs.

Galeria d'imatges

padel_pistes.jpg
pistas_padel.jpg

Document Actions