Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou posa en marxa noves guies de descomptes, adreçades als infants i joves, per a aquest any 2022

dimarts 10 maig 2022

Per poder beneficiar-se, necessitaran disposar del carnet de soci del Club Xic’s o bé del Carnet Jove Masia Tous, respectivament

La Guia d’Infància es pot consultar en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ)

La Guia de Joventut es pot consultar en un altre enllaç (FES CLIC AQUÍ)

 

Les regidories d’Infància i Joventut han posat en marxa noves guies de descomptes i avantatges, adreçades als infants i joves, respectivament. Les promocions que hi consten seran vigents fins al 31 de desembre de 2022.

L’alcalde Pere Granados ha valorat, positivament, el fet d’organitzar aquestes dues guies, atès que “són una bona eina de promoció i dinamització de l’activitat econòmica del municipi, alhora que facilitem l’accés als productes i serveis locals als nostres infants i joves, a través de descomptes exclusius”.

Per la seva banda, la regidora d’Infància i Joventut, Julia Gómez, ha assenyalat que “des de l'Ajuntament, estem molt contents de comptar amb la col·laboració de tots els establiments que participen a les guies, i que, d’aquesta manera, els socis i sòcies del Club Xic's i els nostres joves es puguin beneficiar de tots els descomptes i avantatges que s'hi ofereixen”.

Pel que fa a la Guia Xic’s, enguany, compta amb una àmplia varietat d'establiments, en total 52, entre restaurants, botigues, escoles, espais d'oci, entre d’altres. Aquests disposaran d'un distintiu que els acreditarà com a local adherit.

Per poder beneficiar-se d’aquests descomptes, cal disposar del carnet de soci del Club Xic’s. Els infants que encara no tinguin el document acreditatiu, el poden sol·licitar, presencialment, a l'Espai d'Infància Estació del Carrilet, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, i de 17 a 20 h.

La Guia Xic’s es pot consultar en aquest enllaç: Guia Xic'S (salou.cat)

D’altra banda, la Guia de descomptes i avantatges de Joventut és formada per 44 col·laboradors de Salou, com són restaurants, botigues, esport, escoles, clíniques i espais d'oci, entre d’altres.

Els joves d’entre 12 i 35 anys, que siguin de Salou, poden gaudir d'una sèrie de beneficis presentant el Carnet Jove Masia Tous als establiments col·laboradors que tinguin el distintiu que els acrediti com a adherit.

Els i les joves que no tinguin encara el carnet, el poden aconseguir accedint a la plataforma salou.reservaplay.cat i sol·licitar-lo. Un cop fet, es podrà passar a recollir per la Masia Tous, ubicada al c. Maria Castillo, s/n, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 13 h, i de 17 a 20 h.

A més, aquest carnet també servirà als joves per poder realitzar cursos i tallers gratuïts a la Masia Tous; així com reservar les sales de les què es disposen.

La Guia de Joventut es pot consultar en aquest altre enllaç: guia-jove (salou.cat)

Document Actions