Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

SALOU POSA EN MARXA, UN ANY MÉS, L'OPERACIÓ BENVINGUDA DE SETMANA SANTA

dimarts 11 abril 2006

El Patronat de Turisme de Salou posarà en marxa aquesta setmana l'anomenada Operació Benvinguda, amb motiu de les vacances de Setmana Santa. L'Operació Benvinguda és una de les feines més importants que es porten a terme des del departament d'informació del Patronat de Turisme de Salou. La Setmana Santa es caracteritza per ser una època de vacances de curta durada, però amb una arribada massiva de visitants que arriben a Salou amb els seus cotxes particulars. És per això, que el Patronat prepara un dispositiu especial de punts d'informació per cobrir les necessitats dels visitants durant aquests dies.
El dispositiu especial d'informació s'ubica, com cada any, a la plaça d'Europa, ja que aquesta plaça és un dels punts principals d'entrada al municipi i per on arriben la majoria dels nostres visitants de Setmana Santa. Concretament hi haurà 6 informadors que se situaran a peu de carretera en els diferents punts d'entrada al municipi que conflueixen a la plaça d'Europa, essent la més important la de l'autovia a Reus.
Aquest any, es posaran dues lones informatives de localització dels punts d'informació i se situaran a les sortides del carrer Ciutat de Reus (tancada per obres) i del passeig de la Segregació.
Com a reforç, se situaran un parell d'informadors més a l'estació de Renfe, degut a la gran quantitat de gent que també arriben a Salou amb tren durant aquests dies.
A més, restaran obertes al públic l'oficina d'informació del Patronat de Turisme, al passeig de Jaume I i l'oficina d'informació de la plaça d'Europa.
L'Operació Benvinguda començarà el dijous, dia 13 d'abril, a partir de les 9 hores i fins les 20 hores, és a dir, durarà tot el dia. El Divendres Sant, dia 14 d'abril, l'Operació Benvinguda començarà a les nou del matí i s'acabarà a les 14.00 hores.
El Patronat de Turisme ha preparat per l'ocasió un plànol del municipi que a més dels carrers, també informa de la situació dels pàrquings i dels establiments d'allotjament. El plànol s'entregarà tant a les oficines i punts d'informació com a peu de carretera als cotxes que entrin al municipi. A més, a totes les persones que demanin informació se'ls farà entrega d'un obsequi de benvinguda a Salou.

*Referent a les previsions d'ocupació per aquests tres dies de festa (del 14 al 16 d'abril) Salou se situa al voltant del 80%, mentre que l'any passat l'ocupació va ser del 71%.

Document Actions