Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou posa en marxa un nou pla d’ocupació local per a persones majors de 55 anys

dilluns 09 maig 2016

Un total de 5 persones entraran a donar suport a la brigada municipal durant 6 mesos

 

La regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Salou ha posat en marxa un nou pla d’ocupació local per a persones majors de 55 anys. La iniciativa pretén fomentar l’ocupació entre les famílies de Salou que no percebin ajuts ni subsidis, de forma que no rebin cap ingrés.

 

Així doncs, aquests nou Pla d’Ocupació Local –que avui ha començat a treballar en tasques de manteniment de la Masia Catalana de Salou- esta format per 5 persones majors de 55 anys que s’encarregaran de donar suport a la brigada municipal en les seves tasques. Prèviament, i un cop presentada tota la documentació oportuna, es va procedir a la valoració d’acord amb les bases establertes i a una prova selectiva i una entrevista personal.

La durada del pla serà de 6 mesos amb un 100% de la jornada coberta. Aquest matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb el regidor d’Ocupació David González i la regidora de Manteniment de la Ciutat, Mª José Rodríguez, han donat la benvinguda a les persones beneficiàries d’aquest nou pla ocupacional.

Galeria d'imatges

plaocup.jpg
P1260011.JPG

Document Actions