Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou posa en marxa un nou programa per aturats de llarga durada majors de 45 anys

dimarts 03 novembre 2015

Des de la regidoria d’Ocupació s’han seleccionat a vuit persones que estan treballant i formant-se  durant sis mesos

Les tasques encomanades als nous treballadors s’emmarquen dins l’obra pública i la brigada municipal

L’Ajuntament de Salou ha posat en marxa el programa “Treball i Formació 2015”. Aquest programa, que es desenvolupa mitjançant una subvenció concedida pel Servei d’Ocupació de Catalunya, ha permès contractar durant 6 mesos a 8 persones aturades de llarga durada, majors de 45 anys i exhauridors de prestació o subsidi i demandants d’ocupació en l’especialitat de paleta, que realitzaran treballs de caràcter públic i d’interès social en col·laboració amb la Brigada Municipal; així mateix també, aquestes persones rebran una formació professionalitzadora en l’especialitat d’Obra pública. Els treballadors ja han iniciat les seves tasques a diferents àmbits de la ciutat adscrits a serveis de paleta i pintors.

Aquest programa està subvencionat pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social de l’Estat Espanyol mitjançant la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals, amb càrrec als pressupostos generals de l’Estat.

A més, en aquest sentit, i per tal de reforçar l’àrea d’ocupació s’ha encetat un procés per tal de dotar a l’àrea de la figura d’un tècnic d’àrea específic amb un perfil adient per crear programes actius d’ocupació i treballar tot l’àmbit, tant amb programes externs subvencionats com de generar-ne de propis.

Galeria d'imatges

petita.jpg
P1210051.JPG

Document Actions