Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou posa en valor la riquesa del seu teixit associatiu amb la X Fira d’Entitats

dissabte 15 juny 2024

La X edició de la ‘Fira d’Entitats’ de Salou ha estat inaugurada aquest matí al passeig Jaume I, amb la participació de més de 35 estands, que acullen persones representants i col·laboradores del teixit associatiu del municipi, ric i divers, amb una funció social, cohesionadora i integradora molt important.

L’acte, organitzat per la regidoria de Participació Ciutadana, ha estat presidit per l’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora competent de l’àrea, Julia Gómez; i amb l’assistència de diversos regidors i regidores.

L’alcalde ha mostrat el seu agraïment a totes les entitats participants i ha destacat la diversitat de col·lectius, el patrimoni humà i la riquesa d’activitats que duen a terme

En els seus parlaments, l’alcalde ha mostrat el seu agraïment a totes les entitats participants i ha destacat la diversitat de col·lectius, el patrimoni humà i la riquesa d’activitats que duen a terme, des d’àmbits com la Cultura, l’esport, el sector veïnal i la solidaritat, entre d’altres.  

Per la seva banda, la regidora Julia Gómez ha valorat la implicació i contribució de les entitats en aquesta nova edició de la fira, que posa de manifest la dinàmica del teixit associatiu de Salou, el qual organitza importants activitats i projectes durant tot l’any, i té una important funció dinamitzadora, dins del municipi.

La regidora Julia Gómez ha valorat la implicació i contribució de les entitats en aquesta nova edició de la fira, que posa de manifest la dinàmica del teixit associatiu de Salou

Després de tallar la cinta inaugural, l’alcalde ha passat per tots els estands i ha saludat les entitats, acompanyat de la regidora de Participació Ciutadana.

La fira acull durant tot el dissabte balls, demostracions d’esports, activitats permanents als estandsc¡, com jocs educatius, concursos, exposicions, i també masterclasses d’activitats terapèutiques i culturals, cercaviles i demostracions artístiques.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

FIRA ENTITATS-10.jpg
1.JPG
2.jpg
04.jpeg
4.JPG
FIRA ENTITATS-21.jpg
FIRA ENTITATS-13.jpg
0.jpeg
8.JPG
5.JPG
6.JPG
FIRA ENTITATS-73.jpg
FIRA ENTITATS-46.jpg
FIRA ENTITATS-52.jpg
1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
5.jpeg
6.jpeg
7.jpeg
8.jpeg
9.jpeg
10.jpeg
11.jpeg
12.jpeg
13.jpeg
15.jpeg
16.jpeg

Document Actions