Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou posa música al Nadal amb les actuacions dels alumnes de l’Escola Municipal de Música

divendres 19 desembre 2014

Dimarts, més de 175 nens a partir de 4 anys participaran en el gran concert de tota l’escola al TAS

 

Amb l’arribada de les festes de Nadal l’Escola Municipal de Música de Salou es prepara per oferir audicions obertes a familiars i als amants de la música a través de diversos concerts. Si ahir dijous va ser el torn de l’orquestra de guitarres i de corda petita a la sala Xavier Turull avui a les 19 hores serà el torn de l’aula de música moderna també a la sala Xavier Turull.

Però la culminació de la festa en l’àmbit musical per part de l’escola serà dimarts dia 23 amb el gran concert de Nadal al TAS, amb la participació de tota l’escola, on més de 175 nens pujaran a l’escenari, actuant des dels més petits de 4, 5 i 6  anys, passant  pels nens que cursen Aprenentatge Bàsic (7 anys) i  també amb la presència de totes les agrupacions del centre, com són els cors Infantil, mitjà i Duorum, l’orquestra de guitarres, l’orquestra de corda, el grup de saxo, el grup de percussió, i la banda de l’EMMS.

Enguany, a més, i per tercer any consecutiu, des del centre organitzen la campanya ‘Un nen, una joguina’ en pro de Càritas Salou.

Galeria d'imatges

emms.jpg

Document Actions