Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou posarà en marxa el programa de prevenció de la dependència 'El repte de l'autonomia'.

dimecres 04 juliol 2007


Serà presentat demà dimecres dia 4, a les 5 de la tarda, a l'Esplai per a la Gent Gran

L'Obra Social de 'la Caixa' en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Social i Salut de l'Ajuntament de Salou, posaràn en marxa el programa de prevenció de la dependència a la tercera edat 'El repte de l'autonomia', dirigit principalment a persones grans que comencen a tenir dificultats per a desenvolupar alguna de les activitats bàsiques de la vida diària.
Aquest programa, que s'iniciarà el 17 de setembre, serà executat en periodes de tres mesos a partir de la data.
Segons la regidora de Benestar Social, Martina Fourrier, els objectius més importants del programa són 'incrementar les habilitats amb l'estimulació integral de les àrees sensorials, motrius i cognitives; així com afavorir l'autonomia personal de la gent gran a través de prevenir aquells processos que puguin comportar alguna disminució de les capacitats'. Afegia que 'es tracta precisament de fomentar l'autonomia de la gent gran; per a la cual cosa la línia d'actuació concreta és a través de tallers en grup on s'aprenen diverses tàcniques i pràctiques de prevenció'.
Els interessats poden fer-se amb el material informatiu i de treball a les oficines de 'la Caixa' o al propi Esplai del c/ del Carrilet.
Els directius de 'la Caixa' han presentat el projecte a l'alcalde de Salou, Antonio Banyeres; a la regidora de Benestar Social, Martina Fourrier, i a la regidora d'Igualtat i Ciutadania, Sonia García.

Document Actions