Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou posposa una setmana l’inici de la festa del Calamar

dimarts 22 novembre 2016

La 42ena edició s’iniciarà el proper dilluns 28 de novembre i fins al 3 de desembre

Les activitats de l’espai d’infància i de la biblioteca es mantenen per aquesta setmana


La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou organitzadora de la Festa del Calamar ha anunciat que ajorna la Festa del Calamar durant una setmana per les condicions climatològiques adverses que dificultarien la bona marxa de la pesca en aigües del municipi. D’aquesta manera, en una reunió amb pescadors i Club Nàutic, s’ha acordat que la 42ena edició es traslladarà al proper dilluns. Per tant, serà el 28 de novembre la data en que es faria la primera sortida per tal de trobar captures i es mantindria l’activitat al voltant de la pesca fins al dissabte 3 de desembre, dia en que se celebraria el sopar de lliurament de premis al Club Nàutic de Salou.

Altres actes que s’han programat i que busquen apropar la festa a altres estaments de la ciutadania es mantenen com s’havien previst inicialment: aquest dijous 24 a les 17.30h i el dissabte 26 a les 12h a la Biblioteca Municipal de Salou on s’oferiran diversos tallers de temàtica marinera com narració de contes on el calamar és el protagonista, taller de papiroflèxia. A més cada tarda a partir de les 17.30h del 21 al 25 de novembre, l’espai d’infància de la Estació del Carrilet es faran tallers infantils de temàtica marinera.

A més, cal recordar que del 2 a l'11 de desembre Salou acollirà les Jornades Gastronòmiques del Calamar sota el títol "Del Mar a la Taula", amb una vintena de restauradors del municipi, juntament amb maridatge de vins de la D.O. Tarragona.

Galeria d'imatges

calamar_novadata.jpg

Document Actions