Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou prem l’accelerador per arribar a la recta final de les Nits Daurades

El concert “ABBA Revival”, la Calada de Malles de Sant Pere, el concert de “The Pepper Pots" o el Gran Castell de Focs, posaran el punt i final a la festa d’enguany

divendres 12 agost 2011

Després de la bona acollida que han tingut fins al moment les festes d’agost les Nits Daurades continuen aquesta nit amb el concert d’Abba Revival a les 22.30 hores a la plaça de les  Comunitats Autònomes, que ens farà viure en directe les millors cançons del mític grup ABBA. Demà dissabte continuaran els actes tradicionals a partir de les 20.30 hores amb la ‘Calada de les Malles de Sant Pere”, a la platja de Ponent del municipi on la Societat de Pescadors Santa Maria del Mar de Salou durà a terme una exhibició de pesca tradicional. Ja per la nit, a les 22.30 hores, de nou, la plaça de les Comunitats Autònomes serà l’escenari del concert de “The Pepper Pots”, un dels millors grups de música Soul del moment i creadors de la cançó de l’estiu de TV3.
Diumenge a la tarda, a partir de les set, petits i grans podran gaudir de la cercavila amb els elements festiu de Salou, com ara la Mulassa, els Nanos, el grup de Grallers la Tarota, els Gegants i Grallers de Salou i el grup Atabaladors de Salou al passeig Jaume I. Tot seguit, Carlos Cogul i Yoko Suzuki oferiran un repertori de Clàssics populars del repertori clàssic internacional a les 22 hores a la plaça de les Comunitats Autònomes. El dilluns, dia 15 d’agost, les festes arribaran al punt àlgid amb la XII edició de la Màster Class d’Aeròbic a partir de les deu del matí i fins a la una del migdia. Ja per la tarda, la Missa de festa major a l’església Sta. Maria del Mar (20h) i  la Processó de la Mare de Déu (20.45) amb el seu habitual recorregut a esquenes dels mariners serà un dels actes més concorreguts. Un cop finalitzat aquest, continuarà la festa al passeig Jaume I amb un gran castell de focs d’artifici, a càrrec de la pirotècnia IGUAL a la plaça de les Comunitats Autònomes (22.45). La música de l’orquestra The Moonlight posarà el punt i final a deu dies d’activitats.

D’altra banda, ahir a la nit va tenir lloc la Passarel•la Salou Moda 2011 a la Plaça de les Comunitats Autònomes que va comptar amb una afluència de públic que va superar totes les expectatives.  Més de dues hores de desfilada van fer gaudir de la moda més actual disponible a la ciutat. Els comerços que van aportar les seves propostes d’estiu i del proper hivern van ser  Melé, La Primavera Llenceria i Bany, Special/Dress, Jack&Jones, Stefi Llenceria, Moda Marta’s, R&X Moda Fashion, Miuma i Aquum Spa, entre d’altres.

La passarel•la va presentar, de la ma de models de totes les edats, roba femenina, masculina, infantil, pelleteria, roba interior i talles grans. Aquesta és una iniciativa que s’ha recuperat amb força amb l’objectiu de promocionar el comerç de la ciutat d’una manera original i amb una posada en escena realitzada per MSM Fashiongroup.

Dispositiu de seguretat
Des de l’Àrea de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat s’ha dissenyat un operatiu especial coordinat amb el cos de Mossos d’Esquadra, davant la previsió d’un nombre elevat de persones que assistiran als darrers actes de les Nits Daurades.
En aquest sentit,  s’han habilitat un total de 1.800 places d’aparcament addicionals ubicades a indrets estratègics com són dos entrades de la ciutat que serviran d’aparcaments dissuasoris. D’una banda, hi haurà capacitat per a 800 vehicles a la zona del camp d’esports municipal; 1.200 més a zona de Pau Casals. Es tracta de no crear una circulació innecessària dins el municipi ja que col·lapsaria les principals vies de circulació.
Al marge de l’aparcament, també s’ha creat un operatiu policial que mobilitzarà un total de 78 agents, patrulles que s’han de sumar a les que els Mossos d’Esquadra posaran a disposició per tal de garantir la seguretat a la zona i coordinar el trànsit. Cal destacar que el dilluns 15 d’agost, a partir de les 22,45 hores quedarà tallat al trànsit tant el Passeig Miramar com el Passeig Jaume I, per tal de garantir la seguretat dels milers d’assistents a la cloenda de la festa de les Nits Daurades amb el castell de focs. Tot i que no es podrà circular per aquests dos passeigs s’habilitaran itineraris alternatius degudament senyalitzats.

Galeria d'imatges

PARQUINGS-15_AGOST.JPG
DSC_8316.JPG
DSC_8322.JPG
DSC_8316.JPG
DSC_8322.JPG
PARQUINGS-15_AGOST.JPG

Document Actions