Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou premia els 10 alumnes més excel·lents del municipi amb el lliurament de les 13enes beques universitàries

dimarts 17 maig 2016

Es reconeixen aquells estudiants de Batxillerat i d’últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior que han destacat pel seu rendiment acadèmic i han obtingut bones qualificacions acadèmiques

 

Es destinen  10.260 euros a aquestes ajudes, dues d’elles  una d’Humanitats i Ciències Socials i una de  Ciències i Tecnologia amb el suport de l’empresa Repsol Petróleo

 

Aquest migdia l’Ajuntament de Salou ha volgut donar els premis als deu millors estudiants del municipi i que gaudiran d’una beca per a seguir cursant els estudis universitaris. L’alcalde, Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, han dut a terme l’acte de lliurament de les beques que reconeixen aquells estudiants de Batxillerat i d’últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior que han destacat pel seu rendiment acadèmic i han obtingut bones qualificacions. Enguany, els premiats han estat:

 

En el grup B de  Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials les beques han estat per a Angie Estafania Rojas Varón i per a Abril Melina Hovecar, les dues de l’Institut Jaume I. En el batxillerat de Ciències i Tecnologia també han estat dos estudiants de l’Institut Jaume I els mereixedors de la beca: Helena     Coronado Gutiérrez i Alejandro Domínguez Rodríguez.

Pel que fa als cicles formatius de Grau Superior han estat Andrea Coca Escobedo i Diana Celma Barceló, ambdues de l’Institut Jaume, les que s’han fet amb la beca.

 

A les sol·licituds amb més puntuació, indistintament del Grup i de la modalitat d’estudis els guanyadors han estat Rocío Gómez Sánchez, que ha cursat estudis de Cicle Formatiu de Grau Superior a l’Institut Jaume I i Gerard     Ortega Ballesteros, que ha cursat estudis de Batxillerat de Ciències i Tecnologia a l’ Escola Elisabeth.

 

També s’han lliurat dues beques patrocinades per REPSOL PETROLEO SA i que han estat per Antonio Ávila Hernández de l’Institut Jaume I en la modalitat de  Batxillerat d’Humanitats i Ciències Socials i per a Javier Ortega Sánchez de l’Institut Marta Mata en la modalitat de Batxillerat de Ciències i Tecnologia.

En el decurs de l’acte, també s’ha premiat a l’alumne de Salou amb millor nota a les proves PAU, Gerard Ortega Ballesteros, el qual ha rebut de mans del Dr. Jordi Tous Pallarès, vicerector Universitat i Societat de la URV un ordinador portàtil.

 

A l’acte, celebrat a la sala Europa del TAS, també han estat presents alumnes, professors i equips directius de l’IES Jaume I, l’IES Marta Mata i l’Escola Elisabeth. L’atorgament d’aquestes beques -que arriben a la 13ena edició- té com a objectiu donar suport als projectes de formació dels estudiants que la sol·licitin i premiar el bon rendiment acadèmic amb la pretensió de ser un incentiu per a la continuïtat dels seus estudis, tot tenint en compte la situació socioeconòmica familiar i es concedeix als estudiants que van iniciar la Universitat el curs 2014-2015.

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut tenir unes paraules de reconeixement vers els estudiants becats “s’escau felicitar a tots els alumnes que rebran aquestes beques amb les quals reconeixem l’esforç d’aquells estudiants de Batxillerat i d’últim curs de Cicles Formatius de Grau Superior, que han destacat precisament pel seu rendiment acadèmic, i que per això han estat mereixedors d’aquesta ajuda econòmica” i ha reconegut que “és just que aquells que mostren aquesta actitud, aquest compromís i aquesta responsabilitat en els estudis, siguin ajudats a seguir estudiant; ajudant també d’aquesta forma a les seves famílies, i també al futur de la societat; ja que la bona preparació és fonamental en aquest context socioeconòmic que estem vivint”.


Per la seva part, la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha expressat el seu agraïment a l’empresa Repsol per la col·laboració amb dues beques en aquesta edició i ha destacat com “les noves generacions teniu davant un gran repte, la nostra societat ha canviat i vosaltres us enfronteu a un context socio-laboral complex i en evolució. Davant d’aquesta situació heu de ser flexibles i estar molt ben preparats perquè d’aquesta manera podreu desenvolupar plenament la vostra carrera professional i és ara quan la vostra formació i l’adquisició de competències i coneixements adquireix un paper més fonamental”.

Prèviament al lliurament de les beques Francesc Espar –Xesco Espar, antic jugador i entrenador d’handbol català, el qual ha desenvolupat bona part de la seva carrera al FC Barcelona ha estat parlant amb els alumnes i els ha transmès els seus principals valors professionals com la determinació, la fe i la passió en l’esport però com a valors aplicables a la vida.

Galeria d'imatges

beques.jpg
degrup.JPG

Document Actions