Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou premia les millors idees de negoci dins el programa l’Institut Emprèn

dimecres 25 maig 2016

En aquesta edició -la setena- hi han participat 75 alumnes i s'han presentat fins a 26 treballs

 

Els instituts de Salou han conegut avui els premis a les millors empreses ideades pels alumnes participants al concurs l'Institut Emprèn. Un programa que fa set  anys que es desenvolupa al municipi i que busca fomentar l'esperit emprenedor dels joves. En aquesta edició, en la qual han participat fins a 75 alumnes i s'han examinat fins a 26 treballs per part del jurat s'han premiat quatre projectes i s'han distingit tres treballs més amb un diploma. El veredicte, al qual s'ha procedit avui a llegir en veu alta amb una sala plena de gom a gom amb els participants, ha distingit els següents treballs:

PREMI AL MILLOR PROJECTE EMPRESARIAL, valorat en : 500 € ha estat per un servi de personal shopper   MAYBE TRENDY S.L, https://maybetrendysl.wordpress.com/ format pels alumnes de l’ Institut Jaume I: Maria Vera de Prado i Sara Martín Bautista.

PREMI AL PROJECTE MÉS BEN TREBALLAT, valorat en : 500 € ha estat per CROSSPA S.L, format pels alumnes de l’ Institut Marta Mata: Raúl Fernández Nieman; Eloy Cuesta Rodríguez i Marcos Cotariella Domingo els quals han proposat un complex esportiu & spa. La idea de
crear aquesta empresa és trobar gent amb ganes de posar-se en forma i de fer
esport, o per a gent que vingui a desconnectar i relaxar-se. El crossfit és un programa de força i condicionament físic dissenyat per millorar tots els aspectes físics de la persona.

PREMI AL PROJECTE MÉS INNOVADOR, valorat en : 500 € per FORQUICHEF S.L.N.E, format pels alumnes de l’ Institut Jaume I: Laia Panadés Bosch i Patricia Palazón Rifaterra. Es tracta d’una forquilla, bastant diferent que donarà facilitats i que consisteix en un dispensador de salses, principalment ketchup i maionesa.

PREMI AL PROJECTE MÉS RESPONSABLE SOCIALMENT, valorat en : 500 € per SHOETECH, format pels alumnes de I’Escola Elisabeth: Carla Bueno, Júlia Padilla, Sandra Díaz i María Oyonate. Shoetech és una petita bateria implantable a sabates amb un disseny específic per a la nostra tecnologia innovadora, que permet carregar la bateria a través del moviment cinètic produit a l'hora de caminar, córrer, passejar... Aquesta energia queda emmagatzemada a la bateria que posteriorment serveix com a font d'energia per a carregar el mòbil si és necessari.

A més s'han concedit fins a tres mencions: DIPLOMA A L’ ORIGINALITAT per a AMAZING CLOSET, format pels alumnes de I’ Institut Marta Mata: Nazaret Cortés Galán I Maria Del Castillo López; i un DIPLOMA A L ‘ EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I RESPECTE PEL MEDI AMBIENT pel treball DATE IT S.L, format pels alumnes de l‘Escola Elisabeth: Carla Carbonell, Declan Max Mcgrath, Judith Llauradó, Anna Pascual i Anastasia Baranova. La darrera MENCIÓ ESPECIAL, amb DIPLOMA ha estat per ATREVEIX – TE S.L, format pels alumnes de l’Institut Jaume I: Ariadna López Martos, Cristina López Puga, Marta Procas Vidiella, Marta Romero Vilella I Clàudia Zamora Masdeu.

El jurat ha estat format per Marta Moya, professora de l’Escola Elisabeth; Irene Vázquez, professora de l’INS Jaume I ; Estefania Muñozo, professora de l’INS Marta Mata i Montse Vendrell, tècnica de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou.

L’alcalde, Pere Granados, ha felicitat els guanyadors i a tots els participants i ha animat als joves a “treballar en el camp de l’emprenedoria i la generació d’idees de negoci com opció per a la realització professional, perquè el futur de Salou depèn en gran mesura de vosaltres i de la vostra capacitat d’iniciativa”, a més ha afirmat que “l’Ajuntament, en col·laboració amb els centres, continuarà desenvolupant iniciatives en aquest sentit, perquè avui és fonamental que els joves s’animin a la creació de projectes d’empresa, perquè és una forma de crear negoci, riquesa i ocupació”. Per la seva part, la regidora de Promoció i Dinamització Econòmica Martina Fourrier ha volgut agrair la col·laboració als joves de batxillerat i cicles formatius dels centres d’educació secundària del Municipi: l’Escola Elisabeth, l’Institut Jaume I, i l’Institut Marta Mata, per la dedicació al projecte Institut Emprèn a través de la presentació de projectes d’empreses de nova creació.

Galeria d'imatges

institut.jpg
P1260528.JPG

Document Actions