Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou premiarà les instantànies de la Festa Major d’hivern

Els participants que ho desitgin podran presentar-se al cinquè concurs de fotografia de l’Antena del Coneixement de la URV

dilluns 21 gener 2013

La Festa Major d’hivern 2013 tornarà a ser objecte del desig de les càmeres de tots aquells que vulguin participar en la cinquena edició del concurs de fotografia que organitza per cinquè any consecutiu l’Antena del Coneixement de la URV de Salou. El blanc i negre o bé el color estan permesos en aquest certamen que no tan sols està obert a la participació per part dels estudiants de la URV sinó que també permet que qualsevol persona major d’edat que vulgui sumar-se pugui fer-ho. Els guanyadors de cada una d’aquestes categories s’enduran 125 euros; però a més, les dues obres guanyadores i la resta de seleccionades pel jurat s’exposaran al passadís del TAS des del 21 de febrer i fins al 5 de març.

Les bases del concurs obliguen a que la imatge presentada sigui inèdita, a més, adverteixen que quedaran excloses aquelles en què constin persones clarament identificables. Al dors de la fotografia cal que consti el títol de la imatge i el pseudònim de l’autor. A part, en un sobre tancat, han de figurar el mateix títol i pseudònim i incloure-hi les dades personals (nom, telèfon de contacte, adreça i adreça electrònica).

El lloc per presentar les obres serà, un any més, el departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou el dimarts 12 i el dijous 14 de febrer de les 18 a les 20 hores.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

RATOLI.JPG

Document Actions