Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou prepara el camí per a un habitatge assequible amb la creació d'una Oficina Municipal

dissabte 20 gener 2024

L'Ajuntament de Salou, en un esforç per enfrontar els desafiaments de l'habitatge social  i millorar la qualitat de vida dels seus residents, ha anunciat que s'està estudiant i treballant en la creació d'una Oficina Municipal d'Habitatge. Aquesta iniciativa, liderada per la Regidoria d'Habitatge Social, representa un pas crucial cap a una gestió més eficient i proactiva dels recursos d'habitatge a la localitat.

La creació d'aquesta oficina respon a la necessitat urgent d'abordar la complexitat dels reptes i desafiaments actuals en matèria d'habitatge, especialment en un context en què les demandes d'habitatge assequible estan en augment. La visió d'aquest projecte és clara: promoure el benestar ciutadà i el desenvolupament sostenible a Salou.

Per aconseguir aquests objectius, l'Ajuntament té previst implementar, a curt termini, un Programa Local d'Habitatge i un Pla Local d'Habitatge. Aquests instruments no només funcionaran com a marc regulador, sinó que també establiran les bases fonamentals per a l'operativitat de la nova Oficina Municipal d'Habitatge.

La creació d'aquesta oficina respon a la necessitat urgent d'abordar la complexitat dels reptes i desafiaments actuals en matèria d'habitatge, especialment en un context en què les demandes d'habitatge assequible estan en augment

La importància d'aquesta iniciativa és indiscutible. Sense la implementació d'aquests plans i la posada en marxa de l'Oficina Municipal, l'Ajuntament veu limitada la seva capacitat d'inversió en habitatge i es dificulta una gestió eficaç dels recursos.

Marc Riverola, regidor d'Habitatge Social, ha reiterat el "compromís ferm" de l'executiu amb la creació d'aquesta Oficina com a prioritat en l'actual legislatura. Segons Riverola, la futura Oficina facilitarà la implementació de programes i plans locals, que no només respondran a les necessitats d'un sector necessitat, sinó que també establiran un model de gestió eficaç i eficient d'habitatge a Salou.

Pel regidor Marc Riverola la futura Oficina facilitarà la implementació de programes i plans locals, que no només respondran a les necessitats d'un sector necessitat, sinó que també establiran un model de gestió eficaç i eficient d'habitatge a Salou

Amb la posada en marxa de l'Oficina Municipal d'Habitatge, s'espera una millora substancial en l'accés a habitatges assequibles, una major transparència en els processos de gestió i una contribució significativa al desenvolupament sostenible del municipi. Aquestes iniciatives, a llarg termini, pretenen crear un llegat positiu que beneficiï a les futures generacions de Salou.

Fitxers adjunts

Document Actions