Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou present a la inauguració de la Fira de Turisme Holiday World Show de Belfast

L’alcalde de Belfast, Máirtín Ó Muilleoir ha rebut a l’alcalde de Salou en una visita institucional que ha conclòs amb la voluntat d’establir vies de col•laboració i sinèrgies

divendres 17 gener 2014

L’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb l’alcalde de Belfast, Máirtín Ó Muilleoir, la directora de la Fira, Maureen Ledwith, i un reconegut dissenyador de moda, David Emanuel han inaugurat avui la Fira de Turisme Holiday World Show a Belfast. Ó Muilleoir ha convidat a l’alcalde a compartir la inauguració de la Fira després de la visita institucional prèvia que han mantingut ambdós alcaldes a l’Ajuntament de Belfast. La Fira que comença avui,  finalitzarà el proper 19 de gener.  

Durant la trobada institucional mantinguda entre els dos batlles, Granados ha explicat els projectes de futur previstos pel municipi així com els equipaments, serveis i característiques que han fet de Salou, un líder en turisme familiar. També ha aprofitat per explicar que el municipi compta amb la Destinació de Turisme Esportiu que fan que sigui un escenari idoni per acollir grans esdeveniments d’aquest caire i turistes que busquen l’esport com a motivació a l’hora de triar les seves vacances. Per la seva banda, l’alcalde de Belfast s’ha mostrat molt interessat en obrir vies de col•laboració i establir sinèrgies entre els dos municipis com la realització d’esdeveniments conjunts. 

Granados ha destacat que “es tracta d’un mercat  eminentment familiar  que busquen allò que nosaltres els hi podem oferir, per això hem de continuar treballant donat que hi ha unes perspectives molt optimistes. El fet de que existeixin vols directes de Belfast a Reus facilita la comunicació i augura un creixement d’aquest mercat en la nostra ciutat”. Cal tenir present que Salou és la primera destinació de vacances pels irlandesos.

En aquesta línia, Salou té previst continuar treballant per tal de mantenir el seu posicionament turístic del municipi com a marca líder de la Costa Daurada i de Catalunya pel que fa al sol i platja i al turisme familiar. Recordem que  està present per primer cop a la Holiday World Show de Belfast; la fira turística més important d’Irlanda del Nord. A més, s’aprofita el marc d’aquesta fira per dur a terme una acció única entre Salou i Turespaña. Ahir ja es van realitzar dues accions de la mà de Turespaña conjuntament amb Agustín Garcia, el cap de promoció de la OET de Londres i Gonzalo Ceballos de la OET de Dublín; d’una banda, una trobada amb periodistes i de l’altra una trobada amb uns quaranta turoperadors i agents de viatge irlandesos amb qui es va  intercanviar informació directa sobre les excel•lències de la capital de la Costa Daurada i projectar un vídeo que recull els projectes de present i futur del municipi.

 

Galeria d'imatges

inauguraci.JPG
inauguraci.JPG

Document Actions