Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, present a les Jornades col·loqui de l’Open Energy Institute

El director general d’Energia, Mines i Seguretat Industrial de la Generalitat, principal ponent

dilluns 25 febrer 2013

Al voltant de 40 professionals es van donar cita el passat 15 de febrer al Monestir de Poblet per assistir a la primera de les trobades previstes en el Cicle 'Col·loquis sobre Energia' organitzats per l'Open Enegy Institute (OEI). En aquesta ocasió, la trobada va comptar amb la participació del Sr Pere Palacín, director general d'Energia, Mines i Seguretat Industrial del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Sota el títol "Energia: motor de progrés a Catalunya" Palacín va fer una breu conferència sobre la situació actual del sector energètic a Catalunya i dels plans de futur del seu departament, amb el punt de mira en el Pla de l'Energia i Canvi Climàtic de Catalunya 2012-2020. Palacín va estar acompanyat pel Físic i Prior del Monestir de Poblet, Fr. Lluc Torcal, així com pel president executiu de l'OEI, Robert Moragues, van actuar d'amfitrions de la trobada. Per part de l’Ajuntament de Salou van assistir-hi dos regidors: Reyes Pino –responsable de l’àrea de Promoció Econòmica i Comerç, i de l’altra, Ramon Pascual, regidor de Salut Pública i Qualitat Ambiental. Ambdós asseguren que arran de les jornades han fet contactes interessants que, ben properament, donaran els seus fruits.

 
La singularitat de l'acte va residir en la participació i el col·loqui obert entre tots els assistents a aquest esdeveniment, que van poder intercanviar impressions amb el convidat així com amb la resta de participants. Entre els assistents va destacar la presència de professionals del sector energètic, consultories, representants de grans empreses energètiques, enginyeries, membres de col·legis professionals, tècnics de l'administració local, arquitectes o empresaris del sector renovable, entre d'altres.
 
Aquests esmorzars-col·loqui de l’OEI es conceben com una trobada periòdica per aprofundir sobre temes relacionats amb l'energia com bé escàs en la nostra societat, alhora que proporcionar un debat sobre temes d'actualitat d'aquest ampli sector. La voluntat de l'OEI és que tinguin un caràcter itinerant, amb un aforament limitat i que comptin amb la participació de personalitats representatives del nostre entorn social, polític i econòmic, sempre, això sí, amb una estreta relació amb l'àmbit energètic.

Les trobades, neixen també com un espai per afavorir el networking i crear una plataforma d'anàlisi i debat i oportunitats de negoci al servei de tots i per a tots.

Galeria d'imatges

Dinar-Colloqui_150213_037.jpg
Dinar-Colloqui_150213_071.jpg
Dinar-Colloqui_150213_037.jpg
Dinar-Colloqui_150213_071.jpg

Document Actions