Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, present a Toulouse en una acció de turisme familiar

divendres 29 maig 2009

El proper diumenge 31 de maig, el Patronat de Turisme de Salou de la mà de Turisme de Catalunya, realitzarà una acció de promoció de les destinacions catalanes especialitzades en Turisme Familiar al mercat francès. Aquesta acció tindrà lloc a Toulouse, important mercat emissor de turisme cap a la nostra costa.

La promoció tindrà com a objectiu donar a conèixer les destinacions certificades amb el segell de Turisme Familiar (www.turismedecatalunya.com/turismefamiliar) , quins són els serveis específics que oferim en els hotels i restaurants que s'han certificat, les infraestructures específiques que estan situades a tot el municipi, i també explicar el distintiu que suposa, a nivell qualitatiu, visitar un destí especialitzat com Salou.

Per atraure visitants a la promoció, aquest acte es realitzarà a uns jardins situats al mig de la ciutat de Toulouse, on hi haurà una gran quantitat d'animació destinada als més petits, com ara pallassos, tallers de maquillatge, figuretes de globus, titelles, etc... Aquesta promoció forma part d'una sèrie d'accions planificades per Turisme de Catalunya i que incideixen en el mercats propers com son el francès i l'espanyol.

Document Actions